Over Art Solution

"Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, dat iedereen altijd zo blij is als het schilderij helemaal klaar is en we het kunnen overhandigen," vertelt Ciska van Selm, eigenaar van Art Solution. Sinds 2006 verzorgt Art Solution schilderijen in opdracht, met de nadruk op kwaliteit en betaalbaarheid. Inmiddels zijn al honderden mensen blij gemaakt met een schilderij in opdracht, familieportret, portret van kind, kleinkind, huisdier of ander onderwerp dat iemand aan het hart gaat. Ook voor bedrijven worden portretten en schilderijen in opdracht (bijvoorbeeld van bedrijfspanden of -wagens) geschilderd; dikwijls als cadeau voor een jubileum of afscheid.

Schilderij als herinnering

Schilderijen worden altijd verzorgd voor bijzondere gebeurtenissen - meestal vrolijk, zoals bij verjaardagen, jubilea of als bijzonder cadeau. Maar soms ook bij emotionele gebeurtenissen, zoals een overlijden. "Ik vind het altijd erg speciaal als wij mogen mee werken aan een persoonlijke herinnering."

Wie is Art Solution?

Art Solution schakelt tussen kunstenaar en klant en verzorgt daarmee alle mogelijke schilderijen in opdracht. Hieronder staan de gezichten van Art Solution. Dan weet u ook wie u spreekt, als u belt of mailt. We horen graag van u!

Ciska - Eigenaar

Ciska is de ondernemer achter Art Solution. Zij is tot op de dag vandaag nauw betrokken bij de gehele operatie van Art Solution. Nog steeds heeft zij vaak contact met klanten, legt zij contact met kunstenaars en zorgt voor de hoge kwaliteit van de service en schilderijen van Art Solution.

Menno - ICT, website en algemene ondersteuning

Menno verzorgt de ICT ondersteuning van o.a. website en het systeem om bestellingen af te handelen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor internet marketing. Omdat de ontwikkelingen op het gebied van internet en online marketing niet stilstaan is het een uitdaging voorop te blijven lopen en de website op een goede manier te onderhouden.

Jacqueline - Opspannen en inlijsten

Onze lijstenmaker Jacqueline van Baspartout te Amersfoort maakt onze schilderijen helemaal af. Zij zorgt ervoor dat alle schilderijen van Art Solution professioneel worden opgespannen. Daarnaast helpt ze u met vrijblijvend advies over een mogelijke lijst om uw schilderij. Wij krijgen regelmatig spontane en enthousiaste reacties over de goede suggesties en service van Baspartout.

 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]