Eigen schilderij laten maken »

Tractor schilderij - Auto schilderijen


 

Tractor schilderij

Het schilderij hierboven 'Tractor schilderij' (schilderij uit de serie "auto") is, net als al onze schilderijen, geschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag geschilderd op doek. Een eigen auto schilderij laten schilderen? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En u vindt hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Tractor schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, kinderportretten of schilderijen boten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik ben zeer gelukkig met Art Solution, ze hebben 1 mooi schilderij van me gemaakt wat me vriend op is gevallen, ik zal zekerlijk hun aanbeveel om schilderij te maken."
"Een prachtig schilderij laten maken, prettige communicatie over e.e.a. Echt aan te raden!" - Schilderij in Harkstede
"Dessers Serge (B) Vorige zomer heb ik mijn vriendin een schilderij van haar hond cadeau gedaan voor haar verjaardag. We zijn echt super tevreden over het geleverde werk en ook over de werkwijze. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en mochten ook steeds onze mening of eventuele aanpassingen doormailen. Op het schilderij kan je echt de gelaatstrekken van onze hond zien, ze zijn zo levensecht dat het me soms nog ontroerd als ik er alleen nog maar naar kijk. Een schilderij bij Art Solution laten maken is echt een aanrader!!!"

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]