Eigen schilderij laten maken »

Schilderij van vroeger - Baby schilderijen


 

Schilderij van vroeger

Het schilderij 'Schilderij van vroeger' (schilderij uit de serie "baby") is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt ambachtelijk door de portretschilder laag voor laag opgezet op doek. Een eigen baby schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En lees hier meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schilderij van vroeger' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, boerderij schilderijen of kinderportretten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik ben ontzettend tevreden met het schilderij heb hem een paar weken terug besteld en vandaag geleverd gekregen . Was best een lastig schilderij om te doen met oude schepen maar het staat er keurig in 90x60 op , zeer tevreden in elk geval" - Schilderij Schepen Op Zee in Beusichem
"Wij hebben onze zoon laten schilderen. Het resultaat is prachtig. We kunnen onze ogen bijna niet van het schilderij afhouden. We willen Marlies en de schilder die het portret gemaakt heeft hartelijk danken! Voor het geleverde werk, de prettige communicatie en de goede service! We zullen Art Solution zeker aanraden bij vrieden en bekenden. Je krijgt hier zeer zeker waar voor je geld."
"Wij hebben een schilderij laten maken van het huis van mijn ouders ter gelegenheid van hun 50 jarig huwelijk. Het is zo echt, nog mooier dan de foto. Je kan als het is geschilderd en er een foto wordt opgestuurd nog een verandering aan laten brengen. Echt een aanrader om bij Art Solution iets te laten schilderen!" - Schilderij in Rijssen

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]