Eigen schilderij laten maken »

Schilderij aan het werk - Bedrijf schilderijen


 

Aan het werk

Het schilderij 'Aan het werk' (schilderij uit de serie "bedrijf") is, net als al onze schilderijen, geheel handgeschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt ambachtelijk met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag opgezet op schilderslinnen. Wilt u zelf een bedrijf schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Aan het werk' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderij huisdier, stilleven schilderijen of portretschilder.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Wij hebben een schilderij laten maken van onze overleden hond. Via een niet zo'n duidelijke foto hebben we een prachtig schilderij gekregen. Echt een kunstwerk. Hij lijkt sprekend. Daarnaast hebben we er nog mooie lijst om laten maken. Heel erg veel waar voor je geld!" - Hondenportret in Tilburg
"We hadden een cadeau nodig voor een collega die met pensioen gaat,nu is ze op de praktijk altijd tussen een behandeling door met katten bezig dus hebben we een foto van èèn van de katten gemaakt en deze laten schilderen,en een prachtig cadeau . De collega krijgt een mooi aandenken van de Fysio-praktijk. Bedankt Marlies voor het mooie werk.,namens de Maatschap." - Cadeau Collega in Den Haag
"Een prachtig schilderij laten maken, prettige communicatie over e.e.a. Echt aan te raden!" - Schilderij in Harkstede

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]