Eigen schilderij laten maken »

Baquba rum schilderijen - Bedrijf schilderijen


 

Baquba rum schilderijen

Het schilderij 'Baquba rum schilderijen' (schilderij uit de serie "bedrijf") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% handgeschilderd in olieverf. Elk portret wordt ambachtelijk door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Wilt u zelf een bedrijf schilderij laten schilderen? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En kijk hier voor meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Baquba rum schilderijen' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, paardenschilderijen of familieportret.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Geweldig goed getroffen gelaatsuitdrukking van mijn eerste kleinzoon ( 14 maanden jong). Ik ben érg kritisch wat portretten betreft, maar ben zeer te spreken over Art Solution. Ook de communicatie met diverse medewerkers, waaronder Marlies is erg prettig. Kortom een aanbeveling waard voor een ieder, die een mooi portret wil laten maken voor een zeer schappelijke prijs en goede service ." - Portret Kleinzoon in Haarlem
"Ik heb een schilderij van twee paarden laten maken en in late lijsten ziet er schitterend uit." - Schilderij Twee Paarden in West-friesland
"Wij hebben een schilderij laten maken voor onze dochter kim van haar overleden hond Max, wij hebben het schilderij ontvangen,het is geweldig!! Zo echt en zo mooi,Kim vind het SUPER mooi. Het lijkt net of Max er zo af springt. Wij hadden gekozen voor Art Solution, omdat het shilderij zo goed en gelijkend is,dat is gewoon niet te geloven. De service is buiten gewoon goed, hoe de procedure wordt beschreven, zo gaat het ook en nog beter, want je mag altijd bellen of mailen als je nog vragen hebt. om toch nog iets te verandere,kan dat! Zeker een hele goede kwaliteit voor dat geld,en een mooi cadeau om te geven. daarom willen wij iedereen bedanken van Art Solution. Vriendelijke groeten: Joost en Anja Beukenex"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]