Eigen schilderij laten maken »

Baquba rum schilderijen - Bedrijf schilderijen


 

Baquba rum schilderijen

Het schilderij 'Baquba rum schilderijen' (schilderij uit de serie "bedrijf") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% handgeschilderd in olieverf. Elk portret wordt ambachtelijk door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Wilt u zelf een bedrijf schilderij laten schilderen? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En kijk hier voor meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Baquba rum schilderijen' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, paardenschilderijen of familieportret.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb van onze eerste zoon en mijn vriending een klasiek schilderij laten maken en het resultaat is schitterend. De kleinste details (zelfs van een wollen deken) zijn haarfijn weergegeven. We hebben er gelijk een mooi lijst om laten maken, het is echt een plaatje!"
"Onze 1ste kleindochter op doek . Het hoeft geen uitleg dat we gelijk in de auto zijn gesprongen ... Op weg naar Baspartout in Amersfoort. Wat we daar mochten aanschouwen overtrof onze verwachtingen. We waren werkelijk sprakeloos... Onze kleindochter op een prachtig doek vastgelegt. Na een uitererst prettig gesprek zijn we snel terug gereden naar Hilversum om het aan onze dochter en haar man te overhandigen. Ook zij waren sprakeloos en mijn dochter kon haar emoties niet bedwingen en begon pardoes te huilen. Hiermee kan ik dus melden dat het ons werkelijk allemaal heeft geraakt. Nogmaals Marlies dank voor al het werk en het talent wat dit meesterwerk voor ons heeft vervaardigt. . met vriendelijke groet, Hanna en Dick"
"Wij, ik en mijn broers, hebben een schilderij laten maken van ons samen voor mijn ouders. Wij waren zeer tevreden met het hele proces. tussentijds kregen we foto's van het schilderij op gestuurd en konden we aangeven wat we eventueel anders zouden willen. dat zorgde er voor dat het precies is geworden zoals we wilde." - Portret Schilderij in Haarlem

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]