Eigen schilderij laten maken »

Schilderij kantoorpand geschilderd - Bedrijf schilderijen


 

Kantoorpand geschilderd

Het schilderij 'Kantoorpand geschilderd' (schilderij uit de serie "bedrijf") is, net als alle schilderijen van Art Solution, handgeschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag geschilderd op schilderscanvas. Wilt u zelf een bedrijf schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over de wijze waarop een schilderij gemaakt wordt. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Kantoorpand geschilderd' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën stadsgezicht, schilderij huwelijk of zeilschip.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Correct advies, correcte afspraken, opvolging en uitvoering! Het resultaat is echt subliem. Uitermate tevreden. Een dikke aanrader!" - Portret Van Onze Cavalier... in Bredene
"Schitterend schilderij laten maken van mijn 2 siameze poezen. Een uniek doek is het geworden, levensecht! Menno heel erg bedankt voor de goede adviezen omtrent de lijst. Het schilderij was ook heel professioneel ingepakt en afgeleverd." - Schilderij Poezen in Betuwe
"Helemaal top, schilderij is perfect geschilderd."

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]