Eigen schilderij laten maken »

Schilderij boerderij in de zon - Boerderij schilderijen


 

Boerderij in de zon

Het schilderij 'Boerderij in de zon' (schilderij uit de serie "boerderij") is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Elk schilderij van Art Solution wordt ambachtelijk door de kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen boerderij schilderij van Art Solution? Lees hier meer over de werkwijze. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Boerderij in de zon' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen voor bedrijf, baby schilderij of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik ben ontzettend tevreden met het schilderij heb hem een paar weken terug besteld en vandaag geleverd gekregen . Was best een lastig schilderij om te doen met oude schepen maar het staat er keurig in 90x60 op , zeer tevreden in elk geval" - Schilderij Schepen Op Zee in Beusichem
"Stijn Voor mijn vriendin heb ik een schilderij laten maken van haar met haar vader. Ik moet zeggen dat het resultaat boven verwachting is geworden. Het schilderij is echt levensecht en zelfs gelaatsuitdrukkingen zijn terug te vinden op het schilderij. Bovenal was de service van Marlies van Art Solution perfect ik had tijdsdruk ivm een verjaardag maar door extra energie van hun zijde is het schilderij op tijd af gekomen. Prijs kwaliteit verhouding is eigenlijk niet in balans de tijd en kwaliteit die ze leveren kan eigenlijk niet voor dat bedrag, van mij zouden ze de prijs dan ook omhoog mogen bijstellen en dan zou ik het nog altijd iedereen aanbevelen." - Schilderij Van Een Foto in Zeist
"Het schilderij dat ik als huwelijkkado voor mijn vrouw heb laten maken is erg mooi geworden, ook fijn dat er nog het een en ander aangepast kon worden!"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]