Eigen schilderij laten maken »

Schilderij boerderij in de zon - Boerderij schilderijen


 

Boerderij in de zon

Het schilderij 'Boerderij in de zon' (schilderij uit de serie "boerderij") is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Elk schilderij van Art Solution wordt ambachtelijk door de kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen boerderij schilderij van Art Solution? Lees hier meer over de werkwijze. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Boerderij in de zon' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen voor bedrijf, baby schilderij of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Correct advies, correcte afspraken, opvolging en uitvoering! Het resultaat is echt subliem. Uitermate tevreden. Een dikke aanrader!" - Portret Van Onze Cavalier... in Bredene
"We hebben een schilderij laten maken via een foto van onze 2 kleinkinderen bij Art Solution. We kunnen alleen maar zeggen dat deze prachtig is ook de afwerking is in de puntjes verzorgd, We zijn er heel blij mee en kunnen het iedereen aanbevelen Art Solution dank je wel."
"Art Solution is ons geweldig bevallen. Wij hebben inmiddels ons derde schilderij alweer ontvangen. Helaas raken de lege muren in huis op :) Een echte aanrader als je zelf een mooi schilderij zoekt of een fantastisch cadeau."

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]