Eigen schilderij laten maken »

Schilderij boerderij in de zon - Boerderij schilderijen


 

Boerderij in de zon

Het schilderij 'Boerderij in de zon' (schilderij uit de serie "boerderij") is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Elk schilderij van Art Solution wordt ambachtelijk door de kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen boerderij schilderij van Art Solution? Lees hier meer over de werkwijze. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Boerderij in de zon' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen voor bedrijf, baby schilderij of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik ben zeer tevreden over Art Solution...een tijdje terug heb ik een schilderij laten maken voor mijn vader en het is mij zeer goed bevallen. Het is echt een super mooi schilderij geworden!! Ik heb niets negatiefs te vermelden over Art Solution.."
"Wij hebben twee schilderijene laten maken en de manier waarop onze honden staan weergegeven is weergaloos. De manier waarop de karakters zijn weergegeven is uniek en super te noemen. De schilderijen zijn een kopie van de werkelijkheid en op deze manier hebben wij onze superhonden voor het leven bij ons en zullen ze ons verder begeleiden op ons pad. Hondenschilder nogmaals onze dank en verder ook de complimenten voor lijstenmaker Baspartout die gezorgd heeft dat de schilderijen super afgewerkt hangen. Ga zo door mensen!!!" - Schilderij in Tweedemond
"Voor de verjaardagen van onze (schoon)ouders heeft Art Solution een prachtig kunstwerk vervaardigd. de boot van onze (schoon)ouders is levensecht, tot in het kleinste detail, in olieverf geschilderd aan de hand van een foto. Het cadeau is bij de jarigen en aanwezige vrienden en familie goed in de smaak gevallen. Echt een hele orginele cadeautip!" - Schilderij Van Foto in Amersfoort

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]