Eigen schilderij laten maken »

Huis schilderij - Boerderij schilderijen


 

Huis schilderij

Het schilderij 'Huis schilderij' (schilderij uit de serie "boerderij") is, net als alle schilderijen van Art Solution, geheel geschilderd in olieverf. Elk schilderij van Art Solution wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag geschilderd op schilderslinnen. Wilt u zelf een boerderij schilderij door Art Solution laten maken? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Huis schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën familieportret, stilleven schilderijen of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Wij hebben een schiderij laten maken van onze zoon voor opa en oma. Vooraf waren we wel erg benieuwd of het wel mooi zou zijn en goed zou lijken, dat was toch wel spannend. Anders zouden we het ook niet met een fijn gevoel kunnen geven. Nou, het schilderij was erg mooi geworden. Helemaal op tijd klaar en opa en opma waren onder de indruk, blij en verrast met het kado. Groet, Maaike"
"Na het plotseling overlijden van mijn paard wilde ik graag een blijvend aandenken aan hem hebben. Na wat zoeken op internet kwam ik terecht bij Art Solution. De voorbeelden waren ontzettend mooi, maar had toch mijn twijfels of ze het ook zo mooi van mijn paard konden maken. Omdat ze de service bieden dat wanneer je niet tevreden bent geen afname-verplichting hebt, besloot ik de gok toch te wagen. Het resultaat is ECHT SUPER!!. Het portret van zijn hoofd is ontzettend mooi geworden. Verder liep de communicatie heel goed. Ze denken echt met je mee. En door het tussentijds opsturen van foto's kan het portret helemaal aan je wensen aangepast worden. Ik vind dat je echt waar voor je geld krijgt en mocht ik in de toekomst nogmaals een schilderij willen laten maken, dan laat ik dat zeker weer bij Art Solution doen. Marlies nogmaals bedankt!" - Portret Overleden Paard in Tilburg
"Helemaal top, schilderij is perfect geschilderd."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]