Eigen schilderij laten maken »

Schilderij op de boerderij - Boerderij schilderijen


 

Schilderij op de boerderij

Het schilderij hierboven 'Schilderij op de boerderij' (schilderij uit de categorie "boerderij") is, net als al onze schilderijen, volledig handgeschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt ambachtelijk door de portretschilder laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen boerderij schilderij? Hier vindt u meer informatie over de wijze waarop een schilderij gemaakt wordt. En u vindt hier meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schilderij op de boerderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, hondenschilderijen of schilderijen boten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Helemaal top, schilderij is perfect geschilderd."
"Ook wij wilden een blijvende herinnering aan onze zoon Julian die december 2008 op 4 jarige leeftijd is overleden. We hebben het schilderij vandaag ontvangen en het is ontzettend mooi geworden en we zijn er ontzettend blij mee. Fantastisch gedaan!!!"
"Fantastich olieverfschilderij hebben ze geschilderd voor mijn ouders 35-jarig huwelijk. Een levensechte weergave en het contact om tot het eindresultaat te komen is erg goed. Van alle stappen wordt je op de hoogte gehouden, tussentijds krijg je een voorbeeld toegestuurd en hierop kun je nog aanpassingen laten doen zodat het schilderij helemaal naar smaak wordt gemaakt. Echt waar voor je geld en zeker ook leuk om iemand cadeau te doen."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]