Eigen schilderij laten maken »

Schilderij schip met zeecontainers - Boten schilderijen


 

Schip met zeecontainers

Het schilderij hierboven 'Schip met zeecontainers' (schilderij uit de categorie "boten") is, net als al onze schilderijen, geheel handgeschilderd in olieverf. Ieder portret wordt traditioneel door de portretschilder laag voor laag opgezet op doek. Wilt u zelf een boten schilderij door Art Solution laten verzorgen? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En u vindt hier meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schip met zeecontainers' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën landschap, portretten of schilderijen boten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Een prachtig schilderij laten maken, prettige communicatie over e.e.a. Echt aan te raden!" - Schilderij in Harkstede
"Aan de hand van een afbeelding een schilderij laten maken, echter met een persoonlijke note: heel graag wilde ik onze hond en poes op het schilderij. Zowel afbeelding als foto's van de dieren gestuurd, fijn contact met Ciska van Art Solution, duidelijke werkwijze. Erg prettig dat je, als het schilderij klaar is, eventueel nog aanpassingen mag aangeven. Het schilderij werd netjes verpakt bezorgd. Ik heb helemaal niks negatiefs te melden, ik ben er ontzettend blij mee. Prima betrouwbaar bedrijf." - Schilderij in Oss
"Het is een verbluffend mooi schilderij geworden, buiten en boven verwachting.Verzending en lijst zijn zeer verzorgd.Een echte aanrader ! Zeer goede communicatie" - Schilderkunst in België

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]