Eigen schilderij laten maken »

Schilderij portret met motor - Cadeau schilderijen


 

Portret met motor

Het schilderij hierboven 'Portret met motor' (schilderij uit de serie "cadeau") is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op doek. Wilt u zelf een cadeau schilderij door Art Solution laten verzorgen? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En u vindt hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Portret met motor' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën baby schilderij, portretten of boerderij schilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb een schilderij van twee paarden laten maken en in late lijsten ziet er schitterend uit." - Schilderij Twee Paarden in West-friesland
"Het is een verbluffend mooi schilderij geworden, buiten en boven verwachting.Verzending en lijst zijn zeer verzorgd.Een echte aanrader ! Zeer goede communicatie" - Schilderkunst in België
"Dessers Serge (B) Vorige zomer heb ik mijn vriendin een schilderij van haar hond cadeau gedaan voor haar verjaardag. We zijn echt super tevreden over het geleverde werk en ook over de werkwijze. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en mochten ook steeds onze mening of eventuele aanpassingen doormailen. Op het schilderij kan je echt de gelaatstrekken van onze hond zien, ze zijn zo levensecht dat het me soms nog ontroerd als ik er alleen nog maar naar kijk. Een schilderij bij Art Solution laten maken is echt een aanrader!!!"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]