Eigen schilderij laten maken »

Schilderij huwelijkscadeau - Cadeau schilderijen


 

Schilderij huwelijkscadeau

Het schilderij 'Schilderij huwelijkscadeau' (schilderij uit de serie "cadeau") is, net als al onze schilderijen, handgeschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt ambachtelijk door de kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Wilt u zelf een cadeau schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schilderij huwelijkscadeau' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën baby schilderij, portretten of autoschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Het schilderij dat ik als huwelijkkado voor mijn vrouw heb laten maken is erg mooi geworden, ook fijn dat er nog het een en ander aangepast kon worden!"
"Helemaal top, schilderij is perfect geschilderd."
"Onlangs een schilderij laten maken bij Art Solution. Door Marlies van Art Solution perfect op de hoogte gehouden. Erg prettig dat ze zelf veel goede ideeen hebben om tot het gewenste resultaat te komen. Heb het schilderij als relatiegeschenk weggegeven. Mensen waren erg onder de indruk van de details en kwaliteit. Art Solution is zeker een aanrader"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]