Eigen schilderij laten maken »

Schilderij huwelijkscadeau - Cadeau schilderijen


 

Schilderij huwelijkscadeau

Het schilderij 'Schilderij huwelijkscadeau' (schilderij uit de serie "cadeau") is, net als al onze schilderijen, handgeschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt ambachtelijk door de kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Wilt u zelf een cadeau schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schilderij huwelijkscadeau' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën baby schilderij, portretten of autoschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"We hebben een schilderij laten maken via een foto van onze 2 kleinkinderen bij Art Solution. We kunnen alleen maar zeggen dat deze prachtig is ook de afwerking is in de puntjes verzorgd, We zijn er heel blij mee en kunnen het iedereen aanbevelen Art Solution dank je wel."
"Wij hebben twee schilderijene laten maken en de manier waarop onze honden staan weergegeven is weergaloos. De manier waarop de karakters zijn weergegeven is uniek en super te noemen. De schilderijen zijn een kopie van de werkelijkheid en op deze manier hebben wij onze superhonden voor het leven bij ons en zullen ze ons verder begeleiden op ons pad. Hondenschilder nogmaals onze dank en verder ook de complimenten voor lijstenmaker Baspartout die gezorgd heeft dat de schilderijen super afgewerkt hangen. Ga zo door mensen!!!" - Schilderij in Tweedemond
"Schitterend schilderij laten maken van mijn 2 siameze poezen. Een uniek doek is het geworden, levensecht! Menno heel erg bedankt voor de goede adviezen omtrent de lijst. Het schilderij was ook heel professioneel ingepakt en afgeleverd." - Schilderij Poezen in Betuwe

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]