Eigen schilderij laten maken »

Generatie schilderij


 

Generatie schilderij

Het schilderij 'Generatie schilderij' is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% geschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag en in detail opgezet op doek. Wilt u zelf een schilderij door Art Solution laten maken? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En lees hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Generatie schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën hondenschilderijen, schilderij huisdier of paardenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Inmiddels hebben we ons derde schilderij alweer mogen ontvangen! De schilderijen zijn levensecht en de kwaliteit is super. Bijna jammer dat de lege muren zo langzamerhand opraken. Als je een mooi schilderij voor jezelf of een fantastisch cadeau zoekt, is Art Solution wat mij betreft een echte aanrader!"
"Hallo Marlies, Je vroeg ons een reactie achter te laten en dat willen we zeker doen. Wij hebben onze zoon laten schilderen door jullie. Het resultaat is echt geweldig! We zijn heel blij met het prachtige eindresultaat. We hebben het contact met jou als prettig ervaren. We vonden het ook fijn dat we tussentijds een foto van het 'schilderij-in-wording' kregen toegestuurd. Het eindresultaat ontvingen we vervolgens keurig verpakt. Prima service. Zoals al eerder aangegeven; niets dan goeds!!"
"Wij hebben hier onze twee honden laten schilderijen (kleren maken de hond) en het is echt perfect. Echt geweldig ik kan alleen maar zeggen een echt aanrader. Goede communicatie, als je iests vraagt wordt je direct beantwoord. Als je iets leuks en mooi wil ben je hier aan het goede adres." - Kunstenaars En Portretschilders in Amersfoort

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]