Eigen schilderij laten maken »

Generatie schilderij


 

Generatie schilderij

Het schilderij 'Generatie schilderij' is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% geschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag en in detail opgezet op doek. Wilt u zelf een schilderij door Art Solution laten maken? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En lees hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Generatie schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën hondenschilderijen, schilderij huisdier of paardenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb een foto van ons friese paard met antieke hongaarse koets en wij in hongaarse kleding, van een foto na laten schilderen. Het is een 'plaatje' geworden. Alles konden we in overleg doen. Via de mail is het heel goed communiceren met Ciska. Zelfde dag altijd weer antwoord. En..........betaalbaar. Complimenten!!!" - Schilderij Fries Paard in Drenthe
"Ik heb een schilderij laten namaken en ben zeer tevreden over het resultaat. Echt zoals ik het me voorgesteld had. De tussentijdse communicatie verliep prima alsook de afspraken omtrent de levering op het einde. Algemeen : Een aanrader tot en met."
"We hebben 2 schilderijen laten maken en we zijn er heel blij mee. Komen graag nog een keer terug voor een andere klus! Bedankt, Mark & Nicole" - Mooi Geworden in Den Haag

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]