Eigen schilderij laten maken »

Schilderij geschilderd portret


 

Geschilderd portret

Het schilderij hierboven 'Geschilderd portret' is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt ambachtelijk met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag en in detail geschilderd op doek. Zelf een schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over schildertechnieken. En kijk hier voor meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Geschilderd portret' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën boerderij schilderijen, portretten of schilderijen voor bedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Het schilderij dat ik als huwelijkkado voor mijn vrouw heb laten maken is erg mooi geworden, ook fijn dat er nog het een en ander aangepast kon worden!"
"We hebben een schilderij laten maken van onze vaders die de eerste steen van onze nieuwe woning hebben gelegd. Dit schilderij komt in de hal van onze woning te hangen. Het is echt prachtig geworden! Een foto zegt veel maar een schilderij zegt zoveel meer! Het contact met Ciska verliep erg goed. Heel professioneel en zeer vriendelijk! Iedereen aan te raden" - Schilderij Laten Maken in Andel
"Zeer tevreden, het schilderij was precies zoals de foto. Tussendoor werd er goed gecommuniceerd en werden er foto's gestuurd van de ontwikkelingen. Ook kon er een en ander eventueel aangepast worden. Een leuk idee om cadeau te doen." - Schilderij Paard in Steenwijk

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]