Eigen schilderij laten maken »

Herinnering schilderij


 

Herinnering schilderij

Het schilderij 'Herinnering schilderij' is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt ambachtelijk met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag en in detail geschilderd op schilderslinnen. Zelf een schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Herinnering schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, poezenschilderijen of schilderijen voor bedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb een schilderij laten maken met mij ouders en met mij zelf er op en deze aan mijn ouders gegeven voor hun 45 jaar trouwdag ze zijn er nog steeds blij mee en ik vind hem ook prachtig is geworden je wordt goed op de hoogte gehouden ik kan alleen maar zeggen het wordt prachtig gemaakt net echt is het olieverfschilderij echt een aanrader om cadeau te gegeven .fam b lukas."
"Helemaal top, schilderij is perfect geschilderd."
"Wij hebben een schilderij laten maken van onze overleden hond. Via een niet zo'n duidelijke foto hebben we een prachtig schilderij gekregen. Echt een kunstwerk. Hij lijkt sprekend. Daarnaast hebben we er nog mooie lijst om laten maken. Heel erg veel waar voor je geld!" - Hondenportret in Tilburg

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]