Eigen schilderij laten maken »

Herinnering schilderij


 

Herinnering schilderij

Het schilderij 'Herinnering schilderij' is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt ambachtelijk met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag en in detail geschilderd op schilderslinnen. Zelf een schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Herinnering schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, poezenschilderijen of schilderijen voor bedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"We hebben 2 schilderijen laten maken en we zijn er heel blij mee. Komen graag nog een keer terug voor een andere klus! Bedankt, Mark & Nicole" - Mooi Geworden in Den Haag
"We zijn heel tevreden over Art Solution! Na het overlijden van ons paard Farah, hadden we ze graag laten schilderen. We zijn gewoon op het internet gaan zoeken en zo zijn we terecht gekomen bij Art Solution. In het begin waren we wel wantrouwig, maar omdat we zo vlot geholpen werden, groeide het vertrouwen, ook al was er geen persoonlijk contact. Het schilderij is echt prachtig, iedereen die Farah gekend heeft, ziet echt haar trekken er in. Nu is ze voor altijd bij ons!"
"Het schilderij van onze overleden hond is werkelijk prachtig geworden. Exact zoals onze lieve hond was. de service van het bedrijf is perfect, echt een aanrader!" - Schilderij in Ridderkerk

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]