Eigen schilderij laten maken »

Herdershond schilderij - Honden schilderijen


 

Herdershond schilderij

Het schilderij hierboven 'Herdershond schilderij' (schilderij uit de serie "honden") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% geschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen honden schilderij? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Herdershond schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een hondenschilderij is een mooi cadeau voor iedereen die liefhebber is van honden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als in memoriam schilderij.

Kijk hier voor meer hondenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Herdershond schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, kinderportretten of baby schilderij.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Hallo Marlies, Je vroeg ons een reactie achter te laten en dat willen we zeker doen. Wij hebben onze zoon laten schilderen door jullie. Het resultaat is echt geweldig! We zijn heel blij met het prachtige eindresultaat. We hebben het contact met jou als prettig ervaren. We vonden het ook fijn dat we tussentijds een foto van het 'schilderij-in-wording' kregen toegestuurd. Het eindresultaat ontvingen we vervolgens keurig verpakt. Prima service. Zoals al eerder aangegeven; niets dan goeds!!"
"Voor mijn moeders 50ste verjaardag wilden we graag iets speciaals laten maken. Naast een schilderij van ons eerste paard, wilden we daarom een schilderij laten maken van onze nieuwste Fries. Het is altijd afwachten wat er uitkomt, maar het resultaat verblufte ons allemaal. Een fantastisch mooi schilderij, dat tot in detail kloppend is met de foto die we als referentie opgestuurd hadden. Een prachtig resultaat dus! Daarnaast was het contact ook zeer prettig en werd er goed naar onze wensen geluisterd. Een aanrader!" - Schilderij Voor 50ste Verjaardag in Ouderkerk Aan De Amstel
"Inmiddels hebben we ons derde schilderij alweer mogen ontvangen! De schilderijen zijn levensecht en de kwaliteit is super. Bijna jammer dat de lege muren zo langzamerhand opraken. Als je een mooi schilderij voor jezelf of een fantastisch cadeau zoekt, is Art Solution wat mij betreft een echte aanrader!"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]