Eigen schilderij laten maken »

Herdershond schilderij - Honden schilderijen


 

Herdershond schilderij

Het schilderij hierboven 'Herdershond schilderij' (schilderij uit de serie "honden") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% geschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen honden schilderij? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Herdershond schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een hondenschilderij is een mooi cadeau voor iedereen die liefhebber is van honden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als in memoriam schilderij.

Kijk hier voor meer hondenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Herdershond schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, kinderportretten of baby schilderij.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb een prachtig schilderij van m'n hond laten maken en deze is zeer goed gelukt, zeg maar gerust levensecht. Het is ook makkelijk te regelen, want je stuurt een foto op en dan komt er telkens een up-date van je foto, zodat je kan zien hoe het schilderij wordt. Als je het dan niet helemaal goed vindt dan kun je wijzigingen doorgeven en daar wordt dan ook echt aan gewerkt. Er was telkens goed mailcontact mogelijk en je kreeg snel reactie. Het schilderij is thuis afgeleverd en sindsdien krijg ik hele positieve reacties op het mooie schilderij, maar het belangrijkste is dat ik er zelf heel erg blij mee ben. Ik houd dit adres zeker in gedachten voor eventuele andere belangrijke foto's." - Schilderij in Hengelo
"Ik heb een schilderij laten namaken en ben zeer tevreden over het resultaat. Echt zoals ik het me voorgesteld had. De tussentijdse communicatie verliep prima alsook de afspraken omtrent de levering op het einde. Algemeen : Een aanrader tot en met."
"We hadden een cadeau nodig voor een collega die met pensioen gaat,nu is ze op de praktijk altijd tussen een behandeling door met katten bezig dus hebben we een foto van èèn van de katten gemaakt en deze laten schilderen,en een prachtig cadeau . De collega krijgt een mooi aandenken van de Fysio-praktijk. Bedankt Marlies voor het mooie werk.,namens de Maatschap." - Cadeau Collega in Den Haag

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]