Eigen schilderij laten maken »

Herdershond schilderij - Honden schilderijen


 

Herdershond schilderij

Het schilderij hierboven 'Herdershond schilderij' (schilderij uit de serie "honden") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% geschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen honden schilderij? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Herdershond schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een hondenschilderij is een mooi cadeau voor iedereen die liefhebber is van honden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als in memoriam schilderij.

Kijk hier voor meer hondenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Herdershond schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, kinderportretten of baby schilderij.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb een schilderij laten maken met mij ouders en met mij zelf er op en deze aan mijn ouders gegeven voor hun 45 jaar trouwdag ze zijn er nog steeds blij mee en ik vind hem ook prachtig is geworden je wordt goed op de hoogte gehouden ik kan alleen maar zeggen het wordt prachtig gemaakt net echt is het olieverfschilderij echt een aanrader om cadeau te gegeven .fam b lukas."
"Ik heb een heel mooi schilderij van mijn paard laten maken. Hij is net echt. Je krijgt tussendoor een voorbeeld en als je het niet mooi vindt worden er aanpassingen gedaan, maar ik kan me niet voorstellen dat het niet naar je wens is. Er wordt namelijk zeer goed naar je wens geluisterd. Het is een echte aanrader!"
"Ik heb voor Kerstmis twee schilderijen laten maken: één van mijn hond in uniform voor mezelf en één van de hond van mijn vriend in uniform voor hem. De schilderijen zijn pareltjes en zullen zeker een speciaal plekje in ons huis krijgen. De samenwerking met Art Solution verliep heel vlot, ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de schilderijen en alles is gegaan zoals het moest. Ik raad het iedereen aan die een speciaal aandenken wil van zijn hond (of ander huisdier)!" - Schilderij Hond in Uniform in Gits

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]