Eigen schilderij laten maken »

Herdershond schilderij - Honden schilderijen


 

Herdershond schilderij

Het schilderij hierboven 'Herdershond schilderij' (schilderij uit de serie "honden") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% geschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen honden schilderij? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Herdershond schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een hondenschilderij is een mooi cadeau voor iedereen die liefhebber is van honden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als in memoriam schilderij.

Kijk hier voor meer hondenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Herdershond schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, kinderportretten of baby schilderij.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Wij hebben van ons pas overleden hondje een super mooi schilderij laten maken. Het is echt zo mooi geworden! We kregen eerst een foto van het schilderij. Deze vonden we iets te geel (en dat was echt maar een detail het was toen al super mooi). De kleur is wat minder geel gemaakt. Het schilderij werd goed verpakt bezorgd. Hij was zeer makkelijk te bevestigen aan de muur door de draad die er achter zit. Eerst hing op die plek een grote foto, maar dit is zoveel mooier. Het is veel echter! Zijn hoofdje volgt je ook gewoon als je voorbij loopt. Heel knap hoe dit geschilderd is. We zijn er heel erg blij mee" - Levensecht Schilderij Jack Russel in Enschede
"In één woord perfect. Ik heb Art Solution via internet gevonden omdat ik een orgineel cadeau zocht voor de verjaardag van mijn vader. Ik heb een portret schilderij in nonchelante uitstraling laten maken. Het resultaat was echt geweldig, daarbij wordt je duidelijk en vriedelijk begeleid. Prima prijs kwaliteit garantie."
"Ik heb van onze eerste zoon en mijn vriending een klasiek schilderij laten maken en het resultaat is schitterend. De kleinste details (zelfs van een wollen deken) zijn haarfijn weergegeven. We hebben er gelijk een mooi lijst om laten maken, het is echt een plaatje!"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]