Eigen schilderij laten maken »

Hond portret schilderij - Honden schilderijen


 

Hond portret schilderij

Het schilderij 'Hond portret schilderij' (schilderij uit de categorie "honden") is, net als al onze schilderijen, 100% handgeschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt ambachtelijk door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op doek. Op zoek naar een eigen honden schilderij? Hier vindt u meer informatie over een schilderij laten maken. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Hond portret schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een schilderij in olieverf is een mooie herinnering aan uw geliefde hond. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als aandenken schilderij.

Kijk hier voor meer schilderijen van honden.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Hond portret schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën poezenschilderijen, landschap of zeilschip.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Wij hebben 6 weekjes terug een olieverfschilderij besteld met mijn schoonmoeder erop, we waren erg nieuwschierig hoe het schilderij zou worden en of het daadwerkelijk zo mooi zou worden zoals je soms ziet op internet. En plus dat de meest recente foto een klein fotootje die ook nog is wazig was ook. Maar afgelopen zaterdag hebben we hem op gehaald en hij is echt ongelovelijk echt en helemaal geweldig geworden.. Echt super!! Ook de informatie en het contakt met Art Solution/marlies is goed! Je hebt vrijwel altijd direkt antwoord op je vraag."
"Vorig jaar werd mijn partner 50 jaar en heb ik een schilderij laten maken van ons samen met de hond en zijn 2 dochters. Ik had 3 verschillende foto's opgestuurd en hiervan is 1 schilderij gemaakt. Fantastisch! Het is echt heel mooi geworden en het heeft voor ons nog veel meer waarde gekregen, omdat anderhalve maand later wij onze hond hebben moeten laten inslapen (oude leeftijd 14 jaar) en het schilderij is de enige 'foto', die we hebben met ons allen samen. Ik kan een ieder Art Solution aanbevelen, want wat zij kunnen maken van alleen foto's af is gewoon weg mooi, ontroerend en fantastisch!"
"Ik heb een schilderij laten maken door Art Solution voor mijn echtgenoot. een schilderij van zijn twee hondjes,dit was een verrassing voor zijn kerst. en geslaagd was het wel,mijn echtgenoot was dolgelukkig met het resultaat. zijn jak staat mooi op de voorgrond en de beagel staat er mooi naast,en de achtergrond werd ook keurig aangepast. het is gewoonweg prachtig,we komen woorden te kort,het heeft een mooi plaatsje gekregen in onze living,zodat we het alle dagen kunnen bewonderen. van harte proficiat aan degene die dit gerealiseert heeft. mijnh en mevr:Desmet-Vermeulen uit koksijde belgie." - Schilderij Van Twee Hondjes in Koksijde

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]