Eigen schilderij laten maken »

Hond portret schilderij - Honden schilderijen


 

Hond portret schilderij

Het schilderij 'Hond portret schilderij' (schilderij uit de categorie "honden") is, net als al onze schilderijen, 100% handgeschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt ambachtelijk door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op doek. Op zoek naar een eigen honden schilderij? Hier vindt u meer informatie over een schilderij laten maken. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Hond portret schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een schilderij in olieverf is een mooie herinnering aan uw geliefde hond. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als aandenken schilderij.

Kijk hier voor meer schilderijen van honden.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Hond portret schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën poezenschilderijen, landschap of zeilschip.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Dessers Serge (B) Vorige zomer heb ik mijn vriendin een schilderij van haar hond cadeau gedaan voor haar verjaardag. We zijn echt super tevreden over het geleverde werk en ook over de werkwijze. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en mochten ook steeds onze mening of eventuele aanpassingen doormailen. Op het schilderij kan je echt de gelaatstrekken van onze hond zien, ze zijn zo levensecht dat het me soms nog ontroerd als ik er alleen nog maar naar kijk. Een schilderij bij Art Solution laten maken is echt een aanrader!!!"
"Correct advies, correcte afspraken, opvolging en uitvoering! Het resultaat is echt subliem. Uitermate tevreden. Een dikke aanrader!" - Portret Van Onze Cavalier... in Bredene
"Wij hebben vandaag het schilderij mogen ontvangen voor mijn ouders,die in Mei 40 jaar getrouwd zijn.( Hebben trouwfoto laten na-schilderen) Ik ben echt sprakenloos,zo mooi als dat het gemaakt is,op de foto's vond ik het al heel wat ,maar nu in het echt ,ben ik echt ,maar dan ook echt dik en dik tevreden.Echt prachtig gewoon,kan niet anders zeggen. Nogmaals Marlies,dankjewel voor de goede communicatie en voor het prachtige schilderij voor me/onze ouders,echt TOP ! Als we ooit weer is wat willen doen wat betreft een schilderij,dan komen wij zeker weer terug. Doegggg groetjes fam. Nederhof" - Schilderij Voor 40 Jarig Huwelijk in Rozenburg Zh

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]