Eigen schilderij laten maken »

Honden portret schilderij - Honden schilderijen


 

Honden portret schilderij

Het schilderij hierboven 'Honden portret schilderij' (schilderij uit de serie "honden") is, net als al onze schilderijen, geschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag opgezet op schilderslinnen. Zelf een honden schilderij door Art Solution laten verzorgen? Hier vindt u meer informatie over schildertechnieken. En u vindt hier meer informatie over de kosten.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Honden portret schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een hondenschilderij is een mooi cadeau voor iedereen die liefhebber is van honden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als herinnering schilderij.

Kijk hier voor meer schilderijen van honden.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Honden portret schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën origineel cadeau, schilderijen voor bedrijf of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Astrid We hebben van onze vader echt een schitterend portret laten maken, en zijn heel blij dat we dit hebben laten doen. Eerst was ik wel een beetje bang dat het te nep of niet mooi zou zijn maar toen we het binnenkregen was het boven onze verwachting, precies dezelfde blik in zijn ogen als,echt zoals hij was.Wij zijn alleen maar positief!!!"
"We zijn heel tevreden over Art Solution! Na het overlijden van ons paard Farah, hadden we ze graag laten schilderen. We zijn gewoon op het internet gaan zoeken en zo zijn we terecht gekomen bij Art Solution. In het begin waren we wel wantrouwig, maar omdat we zo vlot geholpen werden, groeide het vertrouwen, ook al was er geen persoonlijk contact. Het schilderij is echt prachtig, iedereen die Farah gekend heeft, ziet echt haar trekken er in. Nu is ze voor altijd bij ons!"
"Na het overlijden van mijn man bleek dat een leuke, recente foto niet scherp genoeg was om als portret uit te vergroten. Bovendien gingen zijn ogen wat schuil achter de rand van zijn bril. Alleen een goede portretschilder zou uitkomst kunnen brengen. Ik vond het een reuze gok, maar ik ben ongelooflijk blij dat ik met Art Solution in zee gegaan ben. Ik heb nu een mooi, goedgelijkend portret van mijn man, ook bewonderd door mijn vriendenkring. De lijstenmaker In mijn woonplaats zette er een lijst om. Hij wilde graag de gegevens van Art Solution omdat hij het een mooi schilderij vond voor een schappelijke prijs. Niets dan lof over de zakelijke afwerking en het persoonlijke contact."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]