Eigen schilderij laten maken »

Honden portret schilderij - Honden schilderijen


 

Honden portret schilderij

Het schilderij hierboven 'Honden portret schilderij' (schilderij uit de serie "honden") is, net als al onze schilderijen, geschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag opgezet op schilderslinnen. Zelf een honden schilderij door Art Solution laten verzorgen? Hier vindt u meer informatie over schildertechnieken. En u vindt hier meer informatie over de kosten.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Honden portret schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een hondenschilderij is een mooi cadeau voor iedereen die liefhebber is van honden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als herinnering schilderij.

Kijk hier voor meer schilderijen van honden.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Honden portret schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën origineel cadeau, schilderijen voor bedrijf of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Heb een schilderij laten maken van mijn vriendin. Het resultaat was nog beter dan de verwachting. En die was al hoog Veel positieve reacties en complimenten, over gekregen. Dit is zeker zijn geld waard, en een echte aanrader!!!!!!!! En bij een volgende gelegenheid, Art Solution." - Schilderij Portret in Brabant
"Wij hebben voor onze dochter een schilderij laten maken van haar overleden hondje. Ze had er altijd een speciale band mee. en dit leek ons een mooi aandenken. Het schilderij is prachtig geworden, heb er een mooie lijst om laten zetten. Dit is mooier dan een foto en zo levensecht geschilderd. Ze was dan ook erg emotioneel toen ze het schilderij zag. Ik kan dit iedereen aanbevelen, Vooral tijdens het maken een zeer goed contact gehad met Ciska Ze heeft alles goed geregeld en zelfs voor de lijst , Klasse ! Mooi afgewerkt, kon het zo ophangen ., Netjes en goed ingepakt verstuurd Zeer tevreden A.J Abbenhuis Oudwoude" - Schilderij Van Hondje in Oudwoude
"Helemaal top, schilderij is perfect geschilderd."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]