Eigen schilderij laten maken »

Schilderij hondenportret - Honden schilderijen


 

Schilderij hondenportret

Het schilderij 'Schilderij hondenportret' (schilderij uit de categorie "honden") is, net als al onze schilderijen, handgeschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Een eigen honden schilderij door Art Solution laten schilderen? Lees hier meer over schildertechnieken. En u vindt hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Schilderij hondenportret' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een hondenportret is een mooi cadeau voor iedereen die gek is op honden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als aandenken schilderij.

Kijk hier voor meer hondenportretten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schilderij hondenportret' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën baby schilderij, portretschilder of landschap.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Mijn moeder is dit jaar 50 geworden en wij hebben daarom een schilderij van ons hondje laten maken. Ze zij een tijdje geleden dat ze wel zo'n schilderij wou hebben een mooi cadeau dacht ik! Ik was heel blij met de kwaliteit van het schilderij en met de klantvriendelijkheid. Van zowel de schilder als Ciska helemaal top! Ons hondje leek ook precies op de foto die wij toestuurde. Daarnaast was het schilderij ook heel mooi ingelijst met een mooie zwarte lijst. Alles verliep heel soepel contact, betaling, etc. Een absolute aanrader! Ik ben Arsolutions heel erg dankbaar voor dit prachtige schilderij!!" - Schilderij in Zevenbergen
"Bijna jammer dat we het schilderij kado hebben gegeven, wil het eigenlijk zelf wel aan de muur hebben hangen. Maar goed, wij hebben het huis van mn ouders op doek vast laten leggen en Pa en Ma zijn HAPPY! Het is prachtig geworden!! De comunicatie met Marlies is ook erg prettig te noemen, vind ik toch wel belangrijk en zeer fijn. Art Solution is een aanrader! Groet , Jessica"
"Het schilderij dat ik als huwelijkkado voor mijn vrouw heb laten maken is erg mooi geworden, ook fijn dat er nog het een en ander aangepast kon worden!"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]