Eigen schilderij laten maken »

Twee honden schilderij - Honden schilderijen


 

Twee honden schilderij

Het schilderij 'Twee honden schilderij' (schilderij uit de serie "honden") is, net als al onze schilderijen, geheel handgeschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt ambachtelijk door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Zelf een honden schilderij door Art Solution laten schilderen? Hier vindt u meer informatie over schildertechnieken. En u vindt hier meer informatie over de kosten.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Twee honden schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een schilderij is een mooie herinnering aan uw geliefde hond. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als aandenken schilderij.

Kijk hier voor meer hondenportretten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Twee honden schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën paardenschilderijen, schilderij huisdier of schilderij woning.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Langs deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor het geweldige werk die jullie hebben geleverd voor het schilderen van mijn paard. Het schilderij is levend echt. Gewoon super! En je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het eind resultaat wordt. Het contact liep dus ook heel goed. Het is zeker aan te raden om je schilderij hier te laten maken!!!" - Schilderij Van Mijn Paard in Hoogenweg
"Beste Marlies, je hebt gevraagd of we een reactie wilden plaatsen. Dit doen wij graag, omdat je een bijzonder mooi schilderij hebt gemaak van mijn overleden echtgenoot, het ziet er erg mooi uit nogmaals schappo, groetjes Jos."
"Ik ben zeer gelukkig met Art Solution, ze hebben 1 mooi schilderij van me gemaakt wat me vriend op is gevallen, ik zal zekerlijk hun aanbeveel om schilderij te maken."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]