Eigen schilderij laten maken »

Twee honden schilderij - Honden schilderijen


 

Twee honden schilderij

Het schilderij 'Twee honden schilderij' (schilderij uit de serie "honden") is, net als al onze schilderijen, geheel handgeschilderd in olieverf. Elk portret van Art Solution wordt ambachtelijk door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Zelf een honden schilderij door Art Solution laten schilderen? Hier vindt u meer informatie over schildertechnieken. En u vindt hier meer informatie over de kosten.

Hondenschilderijen

Het schilderij 'Twee honden schilderij' is een van de hondenschilderijen van Art Solution. Een schilderij is een mooie herinnering aan uw geliefde hond. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als aandenken schilderij.

Kijk hier voor meer hondenportretten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Twee honden schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën paardenschilderijen, schilderij huisdier of schilderij woning.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb schilderij Forever gekocht op de eenmalige expositie van Art Solution. Een heel mooi doek waar ik nog elke dag erg blij mee ben. Er moet nog wel een lijst omheen, dus binnenkort even contact opnemen met Baspartout."
"Echt een aanrader! Ik heb 2 maanden geleden een aanvraag gedaan, en binnen 5 weken had ik een kant en klaar schilderij voor me neus staan. Ik heb een schilderij laten maken van mij en me broertje inclusief de 2 reeds overleden honden. Me ouders vonden het prachtig! Echt super mooi/goed gedaan! Echt waar voor je geld en een super leuk cadeau die je aan dierbare mensen kan geven."
"Mijn vader is plotseling overleden en ter nagedachtenis heb ik een schilderij van hem laten maken. Via internet ben ik bij Ciska terecht gekomen en via een prettig contact hebben wij besloten met haar in zee te gaan. Wij hebben het schilderij inmiddels gekregen en het is werkelijk schitterend boven verwachting eigenlijk. Alle contact verliep prettig en gemaakte afspraken zijn zonder probleem nagekomen. Bij een volgend schilderij ga ik zeker weer naar Art Solution." - Schilderij Van Overleden Vader in 't Harde

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]