Eigen schilderij laten maken »

Schilderij zonnige huwelijksdag - Huwelijk schilderijen


 

Zonnige huwelijksdag

Het schilderij 'Zonnige huwelijksdag' (schilderij uit de serie "huwelijk") is, net als al onze schilderijen, handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt ambachtelijk door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op doek. Zelf een huwelijk schilderij door Art Solution laten verzorgen? Lees hier meer over de werkwijze. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Zonnige huwelijksdag' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen voor bedrijf, portretten of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Beste Marlies, je hebt gevraagd of we een reactie wilden plaatsen. Dit doen wij graag, omdat je een bijzonder mooi schilderij hebt gemaak van mijn overleden echtgenoot, het ziet er erg mooi uit nogmaals schappo, groetjes Jos."
"We hebben een schilderij laten maken via een foto van onze 2 kleinkinderen bij Art Solution. We kunnen alleen maar zeggen dat deze prachtig is ook de afwerking is in de puntjes verzorgd, We zijn er heel blij mee en kunnen het iedereen aanbevelen Art Solution dank je wel."
"Wij hebben onze zoon laten schilderen. Het resultaat is prachtig. We kunnen onze ogen bijna niet van het schilderij afhouden. We willen Marlies en de schilder die het portret gemaakt heeft hartelijk danken! Voor het geleverde werk, de prettige communicatie en de goede service! We zullen Art Solution zeker aanraden bij vrieden en bekenden. Je krijgt hier zeer zeker waar voor je geld."

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]