Eigen schilderij laten maken »

Schilderij zonnige huwelijksdag - Huwelijk schilderijen


 

Zonnige huwelijksdag

Het schilderij 'Zonnige huwelijksdag' (schilderij uit de serie "huwelijk") is, net als al onze schilderijen, handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt ambachtelijk door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op doek. Zelf een huwelijk schilderij door Art Solution laten verzorgen? Lees hier meer over de werkwijze. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Zonnige huwelijksdag' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen voor bedrijf, portretten of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Monique Ik heb een schilderij laten maken bij Art Solution van onze hond, deze is super geworden Het is net of hij uit het schilderij wil komen zo mooi , we zijn dan zeer tevreden,na drie weken werd er een foto gestuurd van het schilderij [ je bent toch een beetje nieuwsgierig hoe die word ] nou bij de onze hoefde er niets aan veranderd te worden , Een echte aanrader voor iedereen , en iets vooraltijd." - Schilderij Laten Maken in Amersfoort
"Het is een verbluffend mooi schilderij geworden, buiten en boven verwachting.Verzending en lijst zijn zeer verzorgd.Een echte aanrader ! Zeer goede communicatie" - Schilderkunst in België
"Super service van Art Solution. Voor het 50-jarig huwelijk van onze ouders hebben we deze zomer de trouwfoto laten schilderen, via Marlies. Was krap aan met de planning, maar dankzij de goede service en het goede meedenken, hangt er nu een prachtig schilderij bij mijn ouders. Marlies en de schilder, bedankt! Absoluut een aanrader, Art Solution."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]