Eigen schilderij laten maken »

Schilderij zonnige huwelijksdag - Huwelijk schilderijen


 

Zonnige huwelijksdag

Het schilderij 'Zonnige huwelijksdag' (schilderij uit de serie "huwelijk") is, net als al onze schilderijen, handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt ambachtelijk door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op doek. Zelf een huwelijk schilderij door Art Solution laten verzorgen? Lees hier meer over de werkwijze. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Zonnige huwelijksdag' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen voor bedrijf, portretten of hondenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Voor het afscheid van onze collega zochten we een leuk cadeau. Via internet kwamen we in contact met Art Solution. Ik heb via internet alles kunnen regelen en hoefde de deur niet uit. Omdat de collega van niets mocht weten was het moeilijk een goede foto van hem te krijgen maar via via heb ik een foto kunnen bemachtigen die prachtig nageschilderd werd. Het resultaat was dat zowel de collega als zijn vrouw met tranen in de ogen stonden van blijdschap. Een knap stukje werk binnen de afgesproken tijd en voor een redelijk bedrag. Voor de volgende keer zou ik het zo weer doen." - Schilderij Voor Collega in Amsterdam
"Wij hebben twee schilderijene laten maken en de manier waarop onze honden staan weergegeven is weergaloos. De manier waarop de karakters zijn weergegeven is uniek en super te noemen. De schilderijen zijn een kopie van de werkelijkheid en op deze manier hebben wij onze superhonden voor het leven bij ons en zullen ze ons verder begeleiden op ons pad. Hondenschilder nogmaals onze dank en verder ook de complimenten voor lijstenmaker Baspartout die gezorgd heeft dat de schilderijen super afgewerkt hangen. Ga zo door mensen!!!" - Schilderij in Tweedemond
"We hebben een schilderij laten maken via een foto van onze 2 kleinkinderen bij Art Solution. We kunnen alleen maar zeggen dat deze prachtig is ook de afwerking is in de puntjes verzorgd, We zijn er heel blij mee en kunnen het iedereen aanbevelen Art Solution dank je wel."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]