Eigen schilderij laten maken »

Schilderij geschilderd - Kinderportretten schilderijen


 

Schilderij geschilderd

Het schilderij 'Schilderij geschilderd' (schilderij uit de serie "kinderportretten") is, net als al onze schilderijen, 100% geschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel door de portretschilder laag voor laag en in detail geschilderd op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen kinderportretten schilderij? Hier vindt u meer informatie over de wijze waarop een schilderij gemaakt wordt. En u vindt hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schilderij geschilderd' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën stilleven schilderijen, portretschilder of boerderij schilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Wij zijn erg blij met het resultaat van onze hond Bonne, hij staat ook op de website. Zo blij zelfs, dat we meteen een 2e schilderij hebben laten maken (van een andere hond). Ook naar volle tevredenheid. Echt een aanrader! Ook het contact via mail en telefoon heb ik als erg prettig ervaren!"
"Het is een verbluffend mooi schilderij geworden, buiten en boven verwachting.Verzending en lijst zijn zeer verzorgd.Een echte aanrader ! Zeer goede communicatie" - Schilderkunst in België
"Betrouwbaar bedrijf. Ook een opdracht met haast uitstekend op tijd en naar tevredenheid uitgevoerd!" - Schilderij in Groningen

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]