Eigen schilderij laten maken »

Klassiek portret schilderij


 

Klassiek portret schilderij

Het schilderij 'Klassiek portret schilderij' is, net als al onze schilderijen, volledig handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag opgezet op schilderslinnen. Een eigen schilderij door Art Solution laten verzorgen? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Klassiek portret schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, boerderij schilderijen of kinderportretten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Stijn Voor mijn vriendin heb ik een schilderij laten maken van haar met haar vader. Ik moet zeggen dat het resultaat boven verwachting is geworden. Het schilderij is echt levensecht en zelfs gelaatsuitdrukkingen zijn terug te vinden op het schilderij. Bovenal was de service van Marlies van Art Solution perfect ik had tijdsdruk ivm een verjaardag maar door extra energie van hun zijde is het schilderij op tijd af gekomen. Prijs kwaliteit verhouding is eigenlijk niet in balans de tijd en kwaliteit die ze leveren kan eigenlijk niet voor dat bedrag, van mij zouden ze de prijs dan ook omhoog mogen bijstellen en dan zou ik het nog altijd iedereen aanbevelen." - Schilderij Van Een Foto in Zeist
"We zijn heel tevreden over Art Solution! Na het overlijden van ons paard Farah, hadden we ze graag laten schilderen. We zijn gewoon op het internet gaan zoeken en zo zijn we terecht gekomen bij Art Solution. In het begin waren we wel wantrouwig, maar omdat we zo vlot geholpen werden, groeide het vertrouwen, ook al was er geen persoonlijk contact. Het schilderij is echt prachtig, iedereen die Farah gekend heeft, ziet echt haar trekken er in. Nu is ze voor altijd bij ons!"
"Helemaal top, schilderij is perfect geschilderd."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]