Eigen schilderij laten maken »

Schilderij in het bloemenveld - Landschap schilderijen


 

In het bloemenveld

Het schilderij 'In het bloemenveld' (schilderij uit de categorie "landschap") is, net als alle schilderijen van Art Solution, geheel handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag geschilderd op schilderslinnen. Wilt u zelf een landschap schilderij door Art Solution laten maken? Hier vindt u meer informatie over schildertechnieken. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'In het bloemenveld' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën origineel cadeau, schilderij woning of schilderij huwelijk.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Langs deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor het geweldige werk die jullie hebben geleverd voor het schilderen van mijn paard. Het schilderij is levend echt. Gewoon super! En je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het eind resultaat wordt. Het contact liep dus ook heel goed. Het is zeker aan te raden om je schilderij hier te laten maken!!!" - Schilderij Van Mijn Paard in Hoogenweg
"Een prachtig schilderij laten maken, prettige communicatie over e.e.a. Echt aan te raden!" - Schilderij in Harkstede
"Ook ik heb een schilderij laten maken.. En hij is prachtig geworden ik kan mijn ogen er niet van af houden. Het contact verloopt soepel en goed gewoon via de email. Je krijgt heel snel reactie en je kan zelf bellen met je vragen. Na een week of drie krijg je je protret al te zien via de email en kun je eventueel nog wat dingen aan laten passen. Ik ben zeer te vreden en kan het iedereen aanraden." - Portretschilderijen in Doetinchem

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]