Eigen schilderij laten maken »

Schilderij zicht op bergen - Landschap schilderijen


 

Zicht op bergen

Het schilderij hierboven 'Zicht op bergen' (schilderij uit de categorie "landschap") is, net als alle schilderijen van Art Solution, handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel door de portretschilder laag voor laag geschilderd op doek. Een eigen landschap schilderij door Art Solution laten verzorgen? Lees hier meer over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En u vindt hier meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Zicht op bergen' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën poezenschilderijen, paardenschilderijen of baby schilderij.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Een prachtig schilderij laten maken, prettige communicatie over e.e.a. Echt aan te raden!" - Schilderij in Harkstede
"Ik heb een schilderij laten maken door Art Solution voor mijn echtgenoot. een schilderij van zijn twee hondjes,dit was een verrassing voor zijn kerst. en geslaagd was het wel,mijn echtgenoot was dolgelukkig met het resultaat. zijn jak staat mooi op de voorgrond en de beagel staat er mooi naast,en de achtergrond werd ook keurig aangepast. het is gewoonweg prachtig,we komen woorden te kort,het heeft een mooi plaatsje gekregen in onze living,zodat we het alle dagen kunnen bewonderen. van harte proficiat aan degene die dit gerealiseert heeft. mijnh en mevr:Desmet-Vermeulen uit koksijde belgie." - Schilderij Van Twee Hondjes in Koksijde
"Wij zijn erg blij met het resultaat van onze hond Bonne, hij staat ook op de website. Zo blij zelfs, dat we meteen een 2e schilderij hebben laten maken (van een andere hond). Ook naar volle tevredenheid. Echt een aanrader! Ook het contact via mail en telefoon heb ik als erg prettig ervaren!"

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]