Eigen schilderij laten maken »

Paard in wei schilderij - Paarden schilderijen


 

Paard in wei schilderij

Het schilderij 'Paard in wei schilderij' (schilderij uit de categorie "paarden") is, net als al onze schilderijen, geschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderslinnen. Op zoek naar een eigen paarden schilderij? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En lees hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Paardenschilderijen

Het schilderij 'Paard in wei schilderij' is een van de paardenschilderijen van Art Solution. Een handgeschilderd schilderij in olieverf is een speciale herinnering aan uw paard. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als in memoriam schilderij.

Kijk hier voor meer paardenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Paard in wei schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, zeilschip of boerderij schilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Wij hebben een portretschilderij van het huwelijk van onze zoon en schoondochter laten maken en zijn enthousiast over het resultaat. De communicatie van en naar Marlies van Art Solution verliep uitermate prettig, waarbij wij tussentijds van de voortgang op de hoogte werden gehouden. Ook tussentijdse detailaanpassingen konden op ons verzoek worden uitgevoerd. Voor degene die een "echt schilderij" wil laten maken is dit een echte aanrader."
"Voor het afscheid van onze collega zochten we een leuk cadeau. Via internet kwamen we in contact met Art Solution. Ik heb via internet alles kunnen regelen en hoefde de deur niet uit. Omdat de collega van niets mocht weten was het moeilijk een goede foto van hem te krijgen maar via via heb ik een foto kunnen bemachtigen die prachtig nageschilderd werd. Het resultaat was dat zowel de collega als zijn vrouw met tranen in de ogen stonden van blijdschap. Een knap stukje werk binnen de afgesproken tijd en voor een redelijk bedrag. Voor de volgende keer zou ik het zo weer doen." - Schilderij Voor Collega in Amsterdam
"Beste Marlies, je hebt gevraagd of we een reactie wilden plaatsen. Dit doen wij graag, omdat je een bijzonder mooi schilderij hebt gemaak van mijn overleden echtgenoot, het ziet er erg mooi uit nogmaals schappo, groetjes Jos."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]