Eigen schilderij laten maken »

Paarden in wei schilderij - Paarden schilderijen


 

Paarden in wei schilderij

Het schilderij hierboven 'Paarden in wei schilderij' (schilderij uit de categorie "paarden") is, net als al onze schilderijen, geheel geschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag opgezet op schilderscanvas. Zelf een paarden schilderij door Art Solution laten schilderen? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Paardenschilderijen

Het schilderij 'Paarden in wei schilderij' is een van de paardenschilderijen van Art Solution. Een paardenportret is een mooi cadeau voor iemand met een groot hart voor paarden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als aandenken schilderij.

Kijk hier voor meer paardenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Paarden in wei schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretten, landschap of poezenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"We hadden een cadeau nodig voor een collega die met pensioen gaat,nu is ze op de praktijk altijd tussen een behandeling door met katten bezig dus hebben we een foto van èèn van de katten gemaakt en deze laten schilderen,en een prachtig cadeau . De collega krijgt een mooi aandenken van de Fysio-praktijk. Bedankt Marlies voor het mooie werk.,namens de Maatschap." - Cadeau Collega in Den Haag
"Zeer tevreden mooi zomerlandschap , straalt rust en doet positief denken .Mijn klanten en ik kunnen over het mooie werk praten .hoe vroeger het leven was .bedankt" - Meer Waarde Inkomhal in Inkomhal
"Mijn stoutste verwachting van deze schilderij is verbluffend overtroffen. Qua kleur, lengte-breedte verhouding, afwerking, penseelstreken. Bij ophalen van de schilderij gesproken met de lijstenmaker. Hij legde mij e.e.a. uit over de kwaliteit van de olieverf. Zeer verhelderend. Daardoor krijgt Art Solution ook een zeer goed aanzien bij mij. Kortom de service en de aflevering is buitengewoon goed. Geweldig!!. Hierdoor is voor mij de schilderij een aanwinst geworden met een zeer goede en fijne smaak."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]