Eigen schilderij laten maken »

Paarden in wei schilderij - Paarden schilderijen


 

Paarden in wei schilderij

Het schilderij hierboven 'Paarden in wei schilderij' (schilderij uit de categorie "paarden") is, net als al onze schilderijen, geheel geschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag opgezet op schilderscanvas. Zelf een paarden schilderij door Art Solution laten schilderen? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Paardenschilderijen

Het schilderij 'Paarden in wei schilderij' is een van de paardenschilderijen van Art Solution. Een paardenportret is een mooi cadeau voor iemand met een groot hart voor paarden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als aandenken schilderij.

Kijk hier voor meer paardenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Paarden in wei schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretten, landschap of poezenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"We zijn heel tevreden over Art Solution! Na het overlijden van ons paard Farah, hadden we ze graag laten schilderen. We zijn gewoon op het internet gaan zoeken en zo zijn we terecht gekomen bij Art Solution. In het begin waren we wel wantrouwig, maar omdat we zo vlot geholpen werden, groeide het vertrouwen, ook al was er geen persoonlijk contact. Het schilderij is echt prachtig, iedereen die Farah gekend heeft, ziet echt haar trekken er in. Nu is ze voor altijd bij ons!"
"Mijn moeder is dit jaar 50 geworden en wij hebben daarom een schilderij van ons hondje laten maken. Ze zij een tijdje geleden dat ze wel zo'n schilderij wou hebben een mooi cadeau dacht ik! Ik was heel blij met de kwaliteit van het schilderij en met de klantvriendelijkheid. Van zowel de schilder als Ciska helemaal top! Ons hondje leek ook precies op de foto die wij toestuurde. Daarnaast was het schilderij ook heel mooi ingelijst met een mooie zwarte lijst. Alles verliep heel soepel contact, betaling, etc. Een absolute aanrader! Ik ben Arsolutions heel erg dankbaar voor dit prachtige schilderij!!" - Schilderij in Zevenbergen
"Geweldig mooi portret van golden retriever geworden! Portret is een huwelijks cadeau, weet zeker dat het een doorslaand succes zal zijn!! Aan alle verwachtingen voldaan.Dank hiervoor." - Schilderij Golden Retriever in Elst Gld

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]