Eigen schilderij laten maken »

Schilderij paarden portret - Paarden schilderijen


 

Paarden portret

Het schilderij 'Paarden portret' (schilderij uit de serie "paarden") is, net als alle schilderijen van Art Solution, geheel handgeschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt ambachtelijk met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag geschilderd op schilderslinnen. Wilt u zelf een paarden schilderij laten maken? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En u vindt hier meer informatie over de kosten.

Paardenschilderijen

Het schilderij 'Paarden portret' is een van de paardenschilderijen van Art Solution. Een paardenportret is een mooi cadeau voor iemand met een groot hart voor paarden. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als herinnering schilderij.

Kijk hier voor meer paardenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Paarden portret' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën stilleven schilderijen, familieportret of schilderijen boten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Inmiddels hebben we al 2 schilderijen laten maken. Een levensgrote kopie van een bestaand schilderij voor onszelf, en een schilderij van een portretfoto ter nagedachtenis, als kado. En niets dan lof! Goede service, goede update tijdens het maken, en goede levering. Ook fijn is het meedenken over stijl en wat past. Een echte aanrader (en ik heb niet eens aandelen in dit bedrijf!)"
"Wij hebben een portretschilderij van het huwelijk van onze zoon en schoondochter laten maken en zijn enthousiast over het resultaat. De communicatie van en naar Marlies van Art Solution verliep uitermate prettig, waarbij wij tussentijds van de voortgang op de hoogte werden gehouden. Ook tussentijdse detailaanpassingen konden op ons verzoek worden uitgevoerd. Voor degene die een "echt schilderij" wil laten maken is dit een echte aanrader."
"Beste Marlies, je hebt gevraagd of we een reactie wilden plaatsen. Dit doen wij graag, omdat je een bijzonder mooi schilderij hebt gemaak van mijn overleden echtgenoot, het ziet er erg mooi uit nogmaals schappo, groetjes Jos."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]