Eigen schilderij laten maken »

Paarden schilderij - Paarden schilderijen


 

Paarden schilderij

Het schilderij hierboven 'Paarden schilderij' (schilderij uit de categorie "paarden") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% handgeschilderd in olieverf. Elk portret wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderslinnen. Op zoek naar een eigen paarden schilderij? Hier vindt u meer informatie over een schilderij laten maken. En lees hier meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Paardenschilderijen

Het schilderij 'Paarden schilderij' is een van de paardenschilderijen van Art Solution. Een portret is een bijzondere herinnering aan uw paard. Een schilderij wordt ook vaak gebruikt als herinnering schilderij.

Kijk hier voor meer paardenschilderijen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Paarden schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, schilderij huwelijk of landschap.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Onlangs heb ik een olieverfschilderij laten maken van een bos bloemen, Ondanks het feit dat het voorbeeld echt klein was en een erg slechte resolutie had, was het hartstikke mooi gelukt! Ik ben er echt heel erg blij mee! Het contact over de tussenstappen was ook prima. Echt een aanrader!!!" - Olieverfschilderij in Amersfoort
"Vorig jaar werd mijn partner 50 jaar en heb ik een schilderij laten maken van ons samen met de hond en zijn 2 dochters. Ik had 3 verschillende foto's opgestuurd en hiervan is 1 schilderij gemaakt. Fantastisch! Het is echt heel mooi geworden en het heeft voor ons nog veel meer waarde gekregen, omdat anderhalve maand later wij onze hond hebben moeten laten inslapen (oude leeftijd 14 jaar) en het schilderij is de enige 'foto', die we hebben met ons allen samen. Ik kan een ieder Art Solution aanbevelen, want wat zij kunnen maken van alleen foto's af is gewoon weg mooi, ontroerend en fantastisch!"
"Ik heb schilderij Forever gekocht op de eenmalige expositie van Art Solution. Een heel mooi doek waar ik nog elke dag erg blij mee ben. Er moet nog wel een lijst omheen, dus binnenkort even contact opnemen met Baspartout."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]