Eigen schilderij laten maken »

Schilderij poes - Poezen schilderijen


 

Schilderij poes

Het schilderij 'Schilderij poes' (schilderij uit de serie "poezen") is, net als al onze schilderijen, volledig geschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op schilderslinnen. Op zoek naar een eigen poezen schilderij van Art Solution? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En lees hier meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schilderij poes' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën boerderij schilderijen, portretten of baby schilderij.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Frits mijn dobermann is 12jr geworden n hele tijd en zijn as staat ook in huis. Al 40jr had ik honden maar hij was bijzonder en van levensbelang voor mij. Toen zag ik de advertentie op mijn pc, was meteen geinterresseerd. Heb hem laten schilderen door Menno en had tussentijds ook veel contact. Mijn dobermann is nu weer duidelijk aanwezig zo mooi en echt dit doet me heel goed, bedankt aan alle die t verzorgd hebben, een gelukkig mens, kan het zeer aanbevelen, een tevreden baasje." - Hondenportret in Maastricht
"Het schilderij dat ik als huwelijkkado voor mijn vrouw heb laten maken is erg mooi geworden, ook fijn dat er nog het een en ander aangepast kon worden!"
"Onlangs is onze zoon van 16 overleden. Daar wij toch graag een mooie herinnering aan hem wilden hebben, hadden wij de laatste recente foto van onze zoon doorgestuurd. De service en het medeleven was mooi. Tussentijds een update gehad en na nog wat wijzigingen door te hebben gegeven kwam daar dan toch het schilderij. Het is levensecht en het lijkt net of hij op het schilderij tot leven komt. Elk detail van zijn gezicht is precies zoals de werkelijkheid. Dank aan de kunstenaar voor het opnieuw verlevendigen van onze zoon." - Schilderij in Goirle

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]