Eigen schilderij laten maken »

Schilderij twee katten - Poezen schilderijen


 

Schilderij twee katten

Het schilderij 'Schilderij twee katten' (schilderij uit de serie "poezen") is, net als al onze schilderijen, geheel geschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen poezen schilderij van Art Solution? Lees hier meer over de werkwijze. En lees hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schilderij twee katten' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën hondenschilderijen, schilderijen voor bedrijf of autoschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Mijn vader is plotseling overleden en ter nagedachtenis heb ik een schilderij van hem laten maken. Via internet ben ik bij Ciska terecht gekomen en via een prettig contact hebben wij besloten met haar in zee te gaan. Wij hebben het schilderij inmiddels gekregen en het is werkelijk schitterend boven verwachting eigenlijk. Alle contact verliep prettig en gemaakte afspraken zijn zonder probleem nagekomen. Bij een volgend schilderij ga ik zeker weer naar Art Solution." - Schilderij Van Overleden Vader in 't Harde
"In één woord perfect. Ik heb Art Solution via internet gevonden omdat ik een orgineel cadeau zocht voor de verjaardag van mijn vader. Ik heb een portret schilderij in nonchelante uitstraling laten maken. Het resultaat was echt geweldig, daarbij wordt je duidelijk en vriedelijk begeleid. Prima prijs kwaliteit garantie."
"Wij hebben onze mechelaar Karla laten schilderen. Het is een prachtig schilderij geworden waar we heel blij en trots op zijn. de afhandeling door Art Solution was perfect. Goede informatie en alles ging heel soepel. Een echte aanrader. Ciska bedankt!" - Schilderij Van Onze Hond in Spijkenisse

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]