Eigen schilderij laten maken »

Schilderij twee katten portret - Poezen schilderijen


 

Twee katten portret

Het schilderij 'Twee katten portret' (schilderij uit de serie "poezen") is, net als al onze schilderijen, volledig handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt ambachtelijk door de portretschilder laag voor laag en in detail opgezet op doek. Wilt u zelf een poezen schilderij door Art Solution laten verzorgen? Hier vindt u meer informatie over een schilderij laten maken. En kijk hier voor meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Twee katten portret' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën hondenschilderijen, portretschilder of schilderij huisdier.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb van onze eerste zoon en mijn vriending een klasiek schilderij laten maken en het resultaat is schitterend. De kleinste details (zelfs van een wollen deken) zijn haarfijn weergegeven. We hebben er gelijk een mooi lijst om laten maken, het is echt een plaatje!"
"Geweldig goed getroffen gelaatsuitdrukking van mijn eerste kleinzoon ( 14 maanden jong). Ik ben érg kritisch wat portretten betreft, maar ben zeer te spreken over Art Solution. Ook de communicatie met diverse medewerkers, waaronder Marlies is erg prettig. Kortom een aanbeveling waard voor een ieder, die een mooi portret wil laten maken voor een zeer schappelijke prijs en goede service ." - Portret Kleinzoon in Haarlem
"Het schilderij van onze overleden hond is werkelijk prachtig geworden. Exact zoals onze lieve hond was. de service van het bedrijf is perfect, echt een aanrader!" - Schilderij in Ridderkerk

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]