Eigen schilderij laten maken »

Schilderij portret met paard


 

Portret met paard

Het schilderij 'Portret met paard' is, net als al onze schilderijen, volledig handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag geschilderd op doek. Op zoek naar een eigen schilderij van Art Solution? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En kijk hier voor meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Portret met paard' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën origineel cadeau, boerderij schilderijen of portretten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Heel erg tevreden!! Aan al mijn eisen is voldaan. Alle kleine verzoeken zijn in behandeling genomen. En het is voor de volle 100% naar mijn wens. Het was een cadeau voor mijn moeder. En ze kijkt er nog elke dag met plezier naar. Het is zeker je geld waard. Echt een hele fijne samenwerking met de schilderes." - Schilderij Van Mijn Hond in Huizen
"Hallo Marlies, Je vroeg ons een reactie achter te laten en dat willen we zeker doen. Wij hebben onze zoon laten schilderen door jullie. Het resultaat is echt geweldig! We zijn heel blij met het prachtige eindresultaat. We hebben het contact met jou als prettig ervaren. We vonden het ook fijn dat we tussentijds een foto van het 'schilderij-in-wording' kregen toegestuurd. Het eindresultaat ontvingen we vervolgens keurig verpakt. Prima service. Zoals al eerder aangegeven; niets dan goeds!!"
"Betrouwbaar bedrijf. Ook een opdracht met haast uitstekend op tijd en naar tevredenheid uitgevoerd!" - Schilderij in Groningen

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]