Eigen schilderij laten maken »

Schilderij portret met paard


 

Portret met paard

Het schilderij 'Portret met paard' is, net als al onze schilderijen, volledig handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag geschilderd op doek. Op zoek naar een eigen schilderij van Art Solution? Hier vindt u meer informatie over de manier waarop een schilderij gemaakt wordt. En kijk hier voor meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Portret met paard' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën origineel cadeau, boerderij schilderijen of portretten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Een paardenportret schilderij hebben we laten schilderen, 3 springende paarden op een doek. ik moet zeggen dat ze erg goeie service hebben. En ze pas beginnen aan het schilderij af te ronden als jij helemaal tevreden bent. Dit vind ik erg goed! Geweldige service!"
"Wij hebben van ons pas overleden hondje een super mooi schilderij laten maken. Het is echt zo mooi geworden! We kregen eerst een foto van het schilderij. Deze vonden we iets te geel (en dat was echt maar een detail het was toen al super mooi). De kleur is wat minder geel gemaakt. Het schilderij werd goed verpakt bezorgd. Hij was zeer makkelijk te bevestigen aan de muur door de draad die er achter zit. Eerst hing op die plek een grote foto, maar dit is zoveel mooier. Het is veel echter! Zijn hoofdje volgt je ook gewoon als je voorbij loopt. Heel knap hoe dit geschilderd is. We zijn er heel erg blij mee" - Levensecht Schilderij Jack Russel in Enschede
"Correct advies, correcte afspraken, opvolging en uitvoering! Het resultaat is echt subliem. Uitermate tevreden. Een dikke aanrader!" - Portret Van Onze Cavalier... in Bredene

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]