Eigen schilderij laten maken »

Vier jongens een schilderij - Portretschilder schilderijen


 

Vier jongens een schilderij

Het schilderij 'Vier jongens een schilderij' (schilderij uit de serie "portretschilder") is, net als al onze schilderijen, handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag en in detail opgezet op doek. Wilt u zelf een portretschilder schilderij laten verzorgen? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En lees hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Vier jongens een schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderij huisdier, landschap of stadsgezicht.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Voor de verjaardag van onze dochter hebben we haar paard laten schilderen. Het resultaat is verbluffend, alsof hij zo uit het schilderij komt stappen. Echt prachtig. We zijn er heel erg blij mee. Volgende keer laten we misschien wel onze hond schilderen. Voorlopig genieten we volop van ons kunstwerk!" - Schilderij in Voorhout
"We hebben een levensecht schilderij van onze dochter laten maken bij Art Solution. We zijn meer dan tevreden over Art Solution. Het contact was prima! en het eindresultaat is echt GE-WEL-DIG!!! Kan niet beter!!!!!"
"Wij hebben een schilderij van onze zwarte labrador laten maken. Het eindresultaat is echt schitterend! Het is heel knap geschilderd, het is alsof het schilderij "leeft". We hebben in onze omgeving al diverse zeer positieve reacties gekregen op het schilderij. Ciska van Art Solution heeft ons prima geholpen, het contact verliep zeer prettig. Ze zijn erg klantvriendelijk en klantgericht en gaan voor volledige tevredenheid van de klant. We raden dit bedrijf zeker aan! Complimenten voor de service en het eindresultaat!" - Schilderij Zwarte Labrador in Etten-leur

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]