Eigen schilderij laten maken »

Portretschilderij kinderen


 

Portretschilderij kinderen

Het schilderij hierboven 'Portretschilderij kinderen' is, net als alle schilderijen van Art Solution, volledig geschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt traditioneel met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag geschilderd op schilderscanvas. Wilt u zelf een schilderij laten schilderen? Lees hier meer over schildertechnieken. En u vindt hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Portretschilderij kinderen' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën autoschilderijen, schilderijen boten of portretschilder.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Wij hebben een schiderij laten maken van onze zoon voor opa en oma. Vooraf waren we wel erg benieuwd of het wel mooi zou zijn en goed zou lijken, dat was toch wel spannend. Anders zouden we het ook niet met een fijn gevoel kunnen geven. Nou, het schilderij was erg mooi geworden. Helemaal op tijd klaar en opa en opma waren onder de indruk, blij en verrast met het kado. Groet, Maaike"
"Beste Marlies, je hebt gevraagd of we een reactie wilden plaatsen. Dit doen wij graag, omdat je een bijzonder mooi schilderij hebt gemaak van mijn overleden echtgenoot, het ziet er erg mooi uit nogmaals schappo, groetjes Jos."
"Schitterend schilderij laten maken van mijn 2 siameze poezen. Een uniek doek is het geworden, levensecht! Menno heel erg bedankt voor de goede adviezen omtrent de lijst. Het schilderij was ook heel professioneel ingepakt en afgeleverd." - Schilderij Poezen in Betuwe

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]