Eigen schilderij laten maken »

Schoonhoven schilderij - Stadsgezicht schilderijen


 

Schoonhoven schilderij

Het schilderij hierboven 'Schoonhoven schilderij' (schilderij uit de categorie "stadsgezicht") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt ambachtelijk door de schilder kunstenaar laag voor laag opgezet op doek. Wilt u zelf een stadsgezicht schilderij laten verzorgen? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En lees hier meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schoonhoven schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, schilderij huwelijk of kinderportretten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb voor Kerstmis twee schilderijen laten maken: één van mijn hond in uniform voor mezelf en één van de hond van mijn vriend in uniform voor hem. De schilderijen zijn pareltjes en zullen zeker een speciaal plekje in ons huis krijgen. De samenwerking met Art Solution verliep heel vlot, ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de schilderijen en alles is gegaan zoals het moest. Ik raad het iedereen aan die een speciaal aandenken wil van zijn hond (of ander huisdier)!" - Schilderij Hond in Uniform in Gits
"Een jaar geleden hebben wij één schilderij laten maken van onze twee honden op basis van twee afzonderlijke foto's. Het resultaat is prachtig en heeft een mooie plaats gekregen in de eetkamer, waar we het elke dag kunnen bewonderen. Voor ieder die een uniek schilderij wil voor zichzelf of om cadeau te doen; dit is een echte aanrader waar je geen spijt van gaat krijgen. Elke euro dubbel en dik waard. Perfecte service van begin tot eind. Zeker en vast voor herhaling vatbaar. Ivan en Nicole uit Belgie"
"Geweldig mooi portret van golden retriever geworden! Portret is een huwelijks cadeau, weet zeker dat het een doorslaand succes zal zijn!! Aan alle verwachtingen voldaan.Dank hiervoor." - Schilderij Golden Retriever in Elst Gld

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]