Eigen schilderij laten maken »

Schoonhoven schilderij - Stadsgezicht schilderijen


 

Schoonhoven schilderij

Het schilderij hierboven 'Schoonhoven schilderij' (schilderij uit de categorie "stadsgezicht") is, net als alle schilderijen van Art Solution, 100% handgeschilderd in olieverf. Ieder schilderij van Art Solution wordt ambachtelijk door de schilder kunstenaar laag voor laag opgezet op doek. Wilt u zelf een stadsgezicht schilderij laten verzorgen? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En lees hier meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Schoonhoven schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, schilderij huwelijk of kinderportretten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Ik heb voor de verjaardag van mijn vriend een schilderij laten maken van onze blauwe Duitse Dog Indy. Het is een heel erg mooi schilderij geworden. Het is vanaf een foto nageschilderd en het is gewoon onze hond. We krijgen ook erg veel reacties op het schilderij, dat in onze woonkamer hangt."
"Ik heb een schilderij laten maken van mijn verzorgpaard voor zijn eigenaren, als dank dat ik hem al 5jr mocht verzorgen. Het schilderij is zó mooi geworden! Hij komt letterlijk van het doek af gegaloppeerd! En een nog mooiere reactie, maar dan van de eigenaren van het paard:" Het ís hem gewoon!, de kleur, de ogen, alles!". Een mooier compliment kan er niet gegeven worden voor een super schilder! Het schilderij is nu zelfs nog specialer voor hen geworden, aangezien het paard dit voorjaar helaas is ingeslapen.." - Persoonlijke Dienst in Dronten
"Ik heb een schilderij laten maken met mij ouders en met mij zelf er op en deze aan mijn ouders gegeven voor hun 45 jaar trouwdag ze zijn er nog steeds blij mee en ik vind hem ook prachtig is geworden je wordt goed op de hoogte gehouden ik kan alleen maar zeggen het wordt prachtig gemaakt net echt is het olieverfschilderij echt een aanrader om cadeau te gegeven .fam b lukas."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]