Eigen schilderij laten maken »

Schilderij stilleven met tomaten - Stilleven schilderijen


 

Stilleven met tomaten

Het schilderij 'Stilleven met tomaten' (schilderij uit de serie "stilleven") is, net als alle schilderijen van Art Solution, handgeschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt traditioneel door de portretschilder laag voor laag en in detail opgezet op doek. Zelf een stilleven schilderij laten maken? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En lees hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Stilleven met tomaten' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderij huisdier, boerderij schilderijen of schilderij woning.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Super service van Art Solution. Voor het 50-jarig huwelijk van onze ouders hebben we deze zomer de trouwfoto laten schilderen, via Marlies. Was krap aan met de planning, maar dankzij de goede service en het goede meedenken, hangt er nu een prachtig schilderij bij mijn ouders. Marlies en de schilder, bedankt! Absoluut een aanrader, Art Solution."
"Wij hebben werderom een prachtig schilderij laten maken. Het resultaat is werkelijk verbluffend! Echt een aanrader!" - Portretschilderij in Spijkenisse
"Marlies en Co Langs deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor het geweldige werk die jullie hebben geleverd bij het schilderen van ons Familiewapenschild. Ook wil ik even melden dat het contact altijd heel vlot en leuk verliep ook al hebben we elkaar nooit persoonlijk ontmoet. Ik raad jullie zeker aan bij al onze familie en vrienden!! Tot een volgende leuke samenwerking!! Groetjes Saida" - Cornelis Wapenschild in België

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]