Eigen schilderij laten maken »

Schilderij bloemrijke woning - Woning schilderijen


 

Bloemrijke woning

Het schilderij 'Bloemrijke woning' (schilderij uit de serie "woning") is, net als alle schilderijen van Art Solution, geheel handgeschilderd in olieverf. Ieder portret wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag opgezet op schilderscanvas. Op zoek naar een eigen woning schilderij van Art Solution? Hier vindt u meer informatie over de werkwijze. En lees hier meer informatie over de prijzen.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Bloemrijke woning' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, baby schilderij of paardenschilderijen.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Voor mijn moeders 50ste verjaardag wilden we graag iets speciaals laten maken. Naast een schilderij van ons eerste paard, wilden we daarom een schilderij laten maken van onze nieuwste Fries. Het is altijd afwachten wat er uitkomt, maar het resultaat verblufte ons allemaal. Een fantastisch mooi schilderij, dat tot in detail kloppend is met de foto die we als referentie opgestuurd hadden. Een prachtig resultaat dus! Daarnaast was het contact ook zeer prettig en werd er goed naar onze wensen geluisterd. Een aanrader!" - Schilderij Voor 50ste Verjaardag in Ouderkerk Aan De Amstel
"Wij hebben een schilderij laten maken van het huis van mijn ouders ter gelegenheid van hun 50 jarig huwelijk. Het is zo echt, nog mooier dan de foto. Je kan als het is geschilderd en er een foto wordt opgestuurd nog een verandering aan laten brengen. Echt een aanrader om bij Art Solution iets te laten schilderen!" - Schilderij in Rijssen
"We hebben een schilderij laten maken via een foto van onze 2 kleinkinderen bij Art Solution. We kunnen alleen maar zeggen dat deze prachtig is ook de afwerking is in de puntjes verzorgd, We zijn er heel blij mee en kunnen het iedereen aanbevelen Art Solution dank je wel."

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]