Eigen schilderij laten maken »

Schilderij portret huis - Woning schilderijen


 

Portret huis

Het schilderij 'Portret huis' (schilderij uit de categorie "woning") is, net als alle schilderijen van Art Solution, geheel handgeschilderd in olieverf. Elk schilderij van Art Solution wordt traditioneel door de kunstenaar laag voor laag en in detail geschilderd op doek. Zelf een woning schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over de wijze waarop een schilderij gemaakt wordt. En lees hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Portret huis' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, schilderij huwelijk of familieportret.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Een schilderij laten maken vanaf een foto van mijn vriendin het is prachtig geworden. Ik ben heel erg tevreden over Art Solution en raad iedereen aan om hier eens een schilderij te laten maken ook de lijst werd door Art Solution geleverd. Prima service,Marlies ga zo door echt klasse"
"Ik heb voor de verjaardag van mijn vriend een schilderij laten maken van onze blauwe Duitse Dog Indy. Het is een heel erg mooi schilderij geworden. Het is vanaf een foto nageschilderd en het is gewoon onze hond. We krijgen ook erg veel reacties op het schilderij, dat in onze woonkamer hangt."
"We hebben een schilderij laten maken van onze vaders die de eerste steen van onze nieuwe woning hebben gelegd. Dit schilderij komt in de hal van onze woning te hangen. Het is echt prachtig geworden! Een foto zegt veel maar een schilderij zegt zoveel meer! Het contact met Ciska verliep erg goed. Heel professioneel en zeer vriendelijk! Iedereen aan te raden" - Schilderij Laten Maken in Andel

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]