Eigen schilderij laten maken »

Schilderij waar we toen woonden - Woning schilderijen


 

Waar we toen woonden

Het schilderij hierboven 'Waar we toen woonden' (schilderij uit de serie "woning") is, net als al onze schilderijen, 100% handgeschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt ambachtelijk met kunstenaarsoog en -hand laag voor laag geschilderd op schilderslinnen. Op zoek naar een eigen woning schilderij van Art Solution? Hier vindt u meer informatie over schildertechnieken. En kijk hier voor meer informatie over de prijzen van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Waar we toen woonden' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën baby schilderij, zeilschip of portretten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Perfect nageschilderd portret van 1 van de oprichters van ons bedrijf. Prima service en snelle afhandeling. Ook de samenwerking met de lijstenmakerij is uit de kunst."
"Ik heb een schilderij laten maken met mij ouders en met mij zelf er op en deze aan mijn ouders gegeven voor hun 45 jaar trouwdag ze zijn er nog steeds blij mee en ik vind hem ook prachtig is geworden je wordt goed op de hoogte gehouden ik kan alleen maar zeggen het wordt prachtig gemaakt net echt is het olieverfschilderij echt een aanrader om cadeau te gegeven .fam b lukas."
"Ik heb een schilderij laten maken van mijn hond als kado aan mijn man. Ik kreeg al na een paar weken een foto van het schilderij, om te zien of ik tevreden was met de opzet. Wel, dat was ik, er hoefde niets te worden aangepast. Nadat het schilderij klaar was kon ik het laten inlijsten en er werden een paar opties geplaatst bij het schilderij, waarvan ik er 1 heb uitgekozen. Het schilderij was erg goed verpakt en toen ik het uitpakte waren we erg aangenaam verrast. Het zag er prachtig uit en de lijst paste er perfekt bij. Ik ben niet alleen zeer tevreden over het schilderij met de lijst. Maar ook over het emailcontact. Alles kon niet beter!!" - Schilderij Van Foto in Hoek Van Holland

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]