Eigen schilderij laten maken »

Schilderij aan het zeilen - Zeilschip schilderijen


 

Aan het zeilen

Het schilderij hierboven 'Aan het zeilen' (schilderij uit de serie "zeilschip") is, net als al onze schilderijen, 100% geschilderd in olieverf. Elk schilderij wordt ambachtelijk door de portretschilder laag voor laag opgezet op schilderscanvas. Wilt u zelf een zeilschip schilderij door Art Solution laten maken? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En u vindt hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Aan het zeilen' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën portretschilder, stilleven schilderijen of portretten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Perfect nageschilderd portret van 1 van de oprichters van ons bedrijf. Prima service en snelle afhandeling. Ook de samenwerking met de lijstenmakerij is uit de kunst."
"Ik heb voor mijn vriend zijn kinderen laten schilderen, 3 koppies op 1 doek. Een fantastisch resultaat. En met Marlies is het heel goed samen werken, ze begreep meteen wat de bedoeling was en het email verkeer was heel snel. Dank voor alle hulp, ik ben heel blij met het schilderij." - Portret Van 3 Jongens in Hilversum
"Ik ben zeer tevreden over Art Solution...een tijdje terug heb ik een schilderij laten maken voor mijn vader en het is mij zeer goed bevallen. Het is echt een super mooi schilderij geworden!! Ik heb niets negatiefs te vermelden over Art Solution.."

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]