Eigen schilderij laten maken »

Skutsje schilderij - Zeilschip schilderijen


 

Skutsje schilderij

Het schilderij 'Skutsje schilderij' (schilderij uit de categorie "zeilschip") is, net als alle schilderijen van Art Solution, geheel geschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Een eigen zeilschip schilderij laten schilderen? Lees hier meer over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Skutsje schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën kinderportretten, poezenschilderijen of schilderijen boten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Zeer tevreden mooi zomerlandschap , straalt rust en doet positief denken .Mijn klanten en ik kunnen over het mooie werk praten .hoe vroeger het leven was .bedankt" - Meer Waarde Inkomhal in Inkomhal
"Heb een schilderij laten maken van mijn basset hond in uniform. het is een prachtig !!! ik vind het zo mooi dat ik onmiddellijk nog een heb besteld van mijn overleden hond. het elektronisch contact en de levering zijn ook prima verlopen bedankt Marlies groetjes, Marion" - Schilderij Hond in Uniform in België, Geetbets
"Onlangs een schilderij laten maken bij Art Solution. Door Marlies van Art Solution perfect op de hoogte gehouden. Erg prettig dat ze zelf veel goede ideeen hebben om tot het gewenste resultaat te komen. Heb het schilderij als relatiegeschenk weggegeven. Mensen waren erg onder de indruk van de details en kwaliteit. Art Solution is zeker een aanrader"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]