Eigen schilderij laten maken »

Skutsje schilderij - Zeilschip schilderijen


 

Skutsje schilderij

Het schilderij 'Skutsje schilderij' (schilderij uit de categorie "zeilschip") is, net als alle schilderijen van Art Solution, geheel geschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Een eigen zeilschip schilderij laten schilderen? Lees hier meer over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Skutsje schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën kinderportretten, poezenschilderijen of schilderijen boten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Het is een verbluffend mooi schilderij geworden, buiten en boven verwachting.Verzending en lijst zijn zeer verzorgd.Een echte aanrader ! Zeer goede communicatie" - Schilderkunst in België
"Geweldig mooi portret van golden retriever geworden! Portret is een huwelijks cadeau, weet zeker dat het een doorslaand succes zal zijn!! Aan alle verwachtingen voldaan.Dank hiervoor." - Schilderij Golden Retriever in Elst Gld
"Wij hebben een schiderij laten maken van onze zoon voor opa en oma. Vooraf waren we wel erg benieuwd of het wel mooi zou zijn en goed zou lijken, dat was toch wel spannend. Anders zouden we het ook niet met een fijn gevoel kunnen geven. Nou, het schilderij was erg mooi geworden. Helemaal op tijd klaar en opa en opma waren onder de indruk, blij en verrast met het kado. Groet, Maaike"

Lees hier meer referenties...

 
 
Art Solution tel: 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]