Eigen schilderij laten maken »

Skutsje schilderij - Zeilschip schilderijen


 

Skutsje schilderij

Het schilderij 'Skutsje schilderij' (schilderij uit de categorie "zeilschip") is, net als alle schilderijen van Art Solution, geheel geschilderd in olieverf. Ieder portret van Art Solution wordt traditioneel door de schilder kunstenaar laag voor laag en in detail opgezet op schilderscanvas. Een eigen zeilschip schilderij laten schilderen? Lees hier meer over de werkwijze. En u vindt hier meer informatie over de kosten van een schilderij.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Skutsje schilderij' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën kinderportretten, poezenschilderijen of schilderijen boten.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"In één woord perfect. Ik heb Art Solution via internet gevonden omdat ik een orgineel cadeau zocht voor de verjaardag van mijn vader. Ik heb een portret schilderij in nonchelante uitstraling laten maken. Het resultaat was echt geweldig, daarbij wordt je duidelijk en vriedelijk begeleid. Prima prijs kwaliteit garantie."
"Heel erg tevreden!! Aan al mijn eisen is voldaan. Alle kleine verzoeken zijn in behandeling genomen. En het is voor de volle 100% naar mijn wens. Het was een cadeau voor mijn moeder. En ze kijkt er nog elke dag met plezier naar. Het is zeker je geld waard. Echt een hele fijne samenwerking met de schilderes." - Schilderij Van Mijn Hond in Huizen
"Inmiddels heb ik vier prachtige schilderijen laten maken en het resultaat is vier x TOP. Prachtige kwaliteit, Prima service (zeldzaam tegenwoordig) en een strakke prijs - kwaliteit verhouding. Ik zeg DOEN!"

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]