Eigen schilderij laten maken »

Schilderij valk geschilderd - Zeilschip schilderijen


 

Valk geschilderd

Het schilderij 'Valk geschilderd' (schilderij uit de categorie "zeilschip") is, net als al onze schilderijen, volledig geschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt traditioneel door de portretschilder laag voor laag geschilderd op schilderscanvas. Wilt u zelf een zeilschip schilderij door Art Solution laten schilderen? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En lees hier meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Valk geschilderd' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, portretschilder of zeilschip.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"We hebben een schilderij laten maken via een foto van onze 2 kleinkinderen bij Art Solution. We kunnen alleen maar zeggen dat deze prachtig is ook de afwerking is in de puntjes verzorgd, We zijn er heel blij mee en kunnen het iedereen aanbevelen Art Solution dank je wel."
"Wij hebben een schilderij laten maken van het huis van mijn ouders ter gelegenheid van hun 50 jarig huwelijk. Het is zo echt, nog mooier dan de foto. Je kan als het is geschilderd en er een foto wordt opgestuurd nog een verandering aan laten brengen. Echt een aanrader om bij Art Solution iets te laten schilderen!" - Schilderij in Rijssen
"Jullie hebben een prachtig schilderij gemaakt dat volledig aan onze wensen voldoet. Ondanks de kortere tijd die jullie beschikbaar hadden, is het jullie gelukt om er een fantastisch, kwalitatief hoogstaand schilderij van te maken. Iedereen die het toch nu toe gezien heeft is lyrisch over het schilderij. Nogmaals heel hartelijk bedankt en ik kan iedereen die besluit om een schilderij van foto's te laten maken aanraden om zeker bij juliie te informeren. Prijs kwaliteit is ook gewoon goed. In één woord: BEDANKT!!!!!" - Schilderij Gemaakt Van Foto's in Beek

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]