Eigen schilderij laten maken »

Schilderij valk geschilderd - Zeilschip schilderijen


 

Valk geschilderd

Het schilderij 'Valk geschilderd' (schilderij uit de categorie "zeilschip") is, net als al onze schilderijen, volledig geschilderd in olieverf. Ieder schilderij wordt traditioneel door de portretschilder laag voor laag geschilderd op schilderscanvas. Wilt u zelf een zeilschip schilderij door Art Solution laten schilderen? Lees hier meer over een schilderij laten maken. En lees hier meer informatie over de kosten.

Meer soorten schilderijen

We schilderen niet alleen schilderijen zoals 'Valk geschilderd' maar we zijn gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar schilderijen in de categoriën schilderijen boten, portretschilder of zeilschip.

Wat zeggen onze klanten?

Art Solution verzorgt al meer dan 10 jaar schilderijen in opdracht. En dat doen we met veel plezier, omdat we blij worden van iedereen die wij kunnen helpen. Wat zeggen onze klanten over onze schilderijen? Hieronder enige reacties:

"Wij hebben voor onze dochter een schilderij laten maken van haar overleden hondje. Ze had er altijd een speciale band mee. en dit leek ons een mooi aandenken. Het schilderij is prachtig geworden, heb er een mooie lijst om laten zetten. Dit is mooier dan een foto en zo levensecht geschilderd. Ze was dan ook erg emotioneel toen ze het schilderij zag. Ik kan dit iedereen aanbevelen, Vooral tijdens het maken een zeer goed contact gehad met Ciska Ze heeft alles goed geregeld en zelfs voor de lijst , Klasse ! Mooi afgewerkt, kon het zo ophangen ., Netjes en goed ingepakt verstuurd Zeer tevreden A.J Abbenhuis Oudwoude" - Schilderij Van Hondje in Oudwoude
"Schitterend schilderij laten maken van mijn 2 siameze poezen. Een uniek doek is het geworden, levensecht! Menno heel erg bedankt voor de goede adviezen omtrent de lijst. Het schilderij was ook heel professioneel ingepakt en afgeleverd." - Schilderij Poezen in Betuwe
"Super service van Art Solution. Voor het 50-jarig huwelijk van onze ouders hebben we deze zomer de trouwfoto laten schilderen, via Marlies. Was krap aan met de planning, maar dankzij de goede service en het goede meedenken, hangt er nu een prachtig schilderij bij mijn ouders. Marlies en de schilder, bedankt! Absoluut een aanrader, Art Solution."

Lees hier meer referenties...

 
 
Bel of WhatsApp | 033 - 28 57 847
Wij maken gebruik van cookies voor betere dienstverlening. Verberg deze mededeling [x]