FAQ

Breng je foto naar een lokale fotowinkel, vaak kan je daar een foto laten scannen. Je kunt ook een digitale foto (met bijvoorbeeld een smartphone) van een niet-digitale foto maken. Stuur deze vervolgens naar info@artsolution.nl
Ja! Kies de maat die het dichtste bij jouw maat in de buurt komt en geef tijdens het bestellen in het opmerkingen veld de specifieke maat door. De prijs wordt bepaald door de maat die het dichst in de buurt komt.
Nee! Wij bieden alleen de hoogte (museum)kwaliteit. De meeste online schilder diensten bieden commerciële kwaliteit aan voor hogere prijzen. De meeste van onze schilderijen zijn bedoeld als cadeau en wij vinden alleen de hoogste kwaliteit daarvoor geschikt.
Ja! Geef ons gedetailleerde instructies bij het bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als die voor olieverfschilderijen.
Wij kunnen van elke afbeelding een prachtig schilderij maken. Bijvoorbeeld foto's van je bruiloft, kinderen, ouders, grootouders, huisdieren, evenementen, sportauto's en meer. Wij kunnen verschillende elementen aanpassen en/of verwijderen zoals achtergronden en schaduwen. Het is tevens mogelijk om verschillende foto's samen te voegen in één schilderij.
Ja! We hebben meer dan 250 lijsten beschikbaar en alleen de meest bestelde lijsten worden getoond op onze website. Via deze link kunt u alle lijsten bekijken.
Wij denken dat je de kwaliteit van jouw schilderij moet zien alvorens je betaalt. Wij vragen slechts een aanbetaling van 50% van de prijs op het moment dat je akkoord met de door ons toegestuurde offerte. Als het schilderij klaar, sturen wij een e-mail met een duidelijke foto van het schilderij. Je betaalt pas het restant als je volledig tevreden bent met het schilderij.
Na ongeveer 3 weken ontvang je een foto van het schilderij (preview). Wil je nog iets wijzigen? Dat kan! Als het schilderij helemaal naar wens is, hebben wij nog tijd nodig om het te laten drogen en opspannen. In totaal duurt het ongeveer 6 weken.
Ja, alle informatie vergaard door onze beveiligde server wordt alleen gebruikt voor het afronden van je bestellingen. Wij verhuren, verkopen of delen geen persoonlijke informatie van jouw met andere mensen of bedrijven.
Wij doen niet aan accounts, wij maken alles zo makkelijk mogelijk voor onze klanten.
Een geweldig cadeau idee! Neem contact met ons op via info@artsolution.nl en wij helpen jouw op weg.

Je zoekt iets!

Gezocht, maar niet gevonden? Onze klantenservice medewerkers staan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 voor je klaar.

Klantenservice

033 - 28 57 847
info@artsolution.nl

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Wil jij ook een uniek schilderij?