Referenties

"Heel erg tevreden! Aan al mijn eisen is voldaan. Alle kleine verzoeken zijn in behandeling genomen. En het is voor de volle 100% naar mijn wens. Het was een cadeau voor mijn moeder. En ze kijkt er nog elke dag met plezier naar. Het is zeker je geld waard. Echt een hele fijne samenwerking met de schilder."


Dierenschilderij | Huizen

"Ook ik heb een schilderij laten maken.. En hij is prachtig geworden ik kan mijn ogen er niet van af houden. Het contact verloopt soepel en goed gewoon via de email. Je krijgt heel snel reactie en je kan zelf bellen met je vragen. Na een week of drie krijg je je protret al te zien via de email en kun je eventueel nog wat dingen aan laten passen. Ik ben zeer te vreden en kan het iedereen aanraden."


Portretschilderij | Doetinchem

"Ik heb een schilderij laten maken van mijn verzorgpaard, voor zijn eigenaren. Als dank dat ik hem 5 jaar mocht verzorgen. Het schilderij is zó mooi geworden! Hij komt letterlijk van het doek af gegaloppeerd! Een mooier compliment kan er niet gegeven worden voor een super schilder! Het schilderij is nu zelfs nog specialer voor hen geworden, aangezien het paard dit voorjaar helaas is ingeslapen."


Dierenschilderij | Dronten

"Mijn vader is plotseling overleden en ter nagedachtenis heb ik een schilderij van hem laten maken. Via internet ben ik bij Ciska terecht gekomen en via een prettig contact hebben wij besloten met haar in zee te gaan. Wij hebben het schilderij inmiddels gekregen en het is werkelijk schitterend boven verwachting eigenlijk. Alle contact verliep prettig en gemaakte afspraken zijn zonder probleem nagekomen. Bij een volgend schilderij ga ik zeker weer naar ArtSolution."


Portretschilderij | 't Harde

"De vondst van een familiewapen was al een enorm mooi gegeven. De vondst van ArtSolution om dit wapen in een heus schilderij vast te leggen was even zo mooi! Afspraken werden goed nagekomen en waar mogelijk werd gezocht naar een interim oplossing. Dit was nodig voor de Sinterklaas suprise! Het product overtrof ieders verwachtingen en zal naar ik hoop nog lang een prominente plaats in de familie behouden."


Familiewapen | Arnhem

"Ik heb een schilderij van twee paarden laten maken en in late lijsten ziet er schitterend uit."


Dierenschilderij | West-Friesland

"Onlangs is onze zoon van 16 overleden. Daar wij toch graag een mooie herinnering aan hem wilden hebben, hadden wij de laatste recente foto van onze zoon doorgestuurd. De service en het medeleven was mooi. Tussentijds een update gehad en na nog wat wijzigingen door te hebben gegeven kwam daar dan toch het schilderij. Het is levensecht en het lijkt net of hij op het schilderij tot leven komt. Elk detail van zijn gezicht is precies zoals de werkelijkheid. Dank aan de kunstenaar voor het opnieuw verlevendigen van onze zoon."


Portretschilderij | Goirle

"Ik heb voor mijn vriend zijn kinderen laten schilderen, 3 koppies op 1 doek. Een fantastisch resultaat. En met Ciska is het heel goed samen werken, ze begreep meteen wat de bedoeling was en het email verkeer was heel snel. Dank voor alle hulp, ik ben heel blij met het schilderij."


Portretschilderij | Hilversum

"Heel erg tevreden!! Aan al mijn eisen is voldaan. Alle kleine verzoeken zijn in behandeling genomen. En het is voor de volle 100% naar mijn wens. Het was een cadeau voor mijn moeder. En ze kijkt er nog elke dag met plezier naar. Het is zeker je geld waard. Echt een hele fijne samenwerking met de schilderes."


Dierenschilderij | Huizen

"Ik heb een schilderij laten maken door ArtSolution voor mijn echtgenoot. Een schilderij van zijn twee hondjes,dit was een verrassing voor zijn kerst. En geslaagd was het zeker. Mijn echtgenoot is dolgelukkig met het resultaat. Zijn jak staat mooi op de voorgrond en de beagel staat er mooi naast. Ook de achtergrond werd keurig aangepast. Het is gewoonweg prachtig, we komen woorden te kort. Het heeft een mooi plaatsje gekregen in onze living, zodat we het alle dagen kunnen bewonderen. Van harte proficiat aan degene die dit gerealiseerd heeft."


Dierenschilderij | Koksijde, Belgie

"Heb een schilderij laten maken van mijn vriendin. Het resultaat was nog beter dan de verwachting. En die was al hoog veel positieve reacties en complimenten, over gekregen. Dit is zeker zijn geld waard, en een echte aanrader! En bij een volgende gelegenheid, ArtSolution."


Portretschilderij | Brabant

"Een prachtig schilderij laten maken, prettige communicatie over e.e.a. Echt aan te raden!"


Portretschilderij | Harkstede

"Ik heb een schilderij laten maken van mijn overleden broertje begin dit jaar, dit is zeer naar tevredenheid gemaakt., en is eigenlijk nog mooier dan de foto die ik opgestuurd heb. Deze mensen verstaan hun vak, als je iets wil laten maken op schilder gebied dan moet je bij hun zijn, je krijg echt waar voor je geld."


Portretschilderij | Rotterdam