Home | Schilderij van een foto laten maken?

Wij zijn Art Solution

Een prachtige foto vertelt complete verhalen. Maar een schilderij is in de meeste gevallen net een stukje echter. Een schilderij van een foto laten maken is dan ook een populaire optie, zeker wanneer dit tegen een aantrekkelijk tarief mogelijk is. Een fraai schilderij aan de muur met uw eigen foto als basis. Of wellicht een reproductie van een bekend schilderij – of een schilderij van uw huisdier? U bent bij ons aan het juiste adres.

Alles met de handgeschilderd

Wilt u een echt schilderij laten maken van een foto, dan wilt u wel de beste kwaliteit hebben. Daarom schilderen we alle foto’s persoonlijk met de hand. Wanneer de contouren op het doek staan, vullen we alle details met alle mogelijke nauwkeurigheid in. Wij gebruiken hiervoor olieverf, maar we staan open voor suggesties wanneer u liever andere materialen gebruikt wilt hebben.
Omdat alle schilderijen van foto’s met de hand gemaakt worden, zijn we actief betrokken bij heel het proces. Concreet betekent dit dat we ook aanpassingen kunnen doen wanneer u dit wilt. En met onze tevredenheidsgarantie weet u per definitie dat wij pas gelukkig zijn met het resultaat wanneer u tevreden bent. ‘Commerciële kwaliteit’ bieden we dan ook niet aan, wij gaan uitsluitend voor topkwaliteit omdat dit het beste cadeau is om weg te geven (eventueel gewoon aan uzelf natuurlijk).

Kan ik een schilderij laten maken van elke foto?

Technisch gezien is dit prima mogelijk. Weet u niet zeker of de foto waarvan u een schilderij wilt hebben wel een goede optie is? Stuur ons dan de foto waarvan u een schilderij wilt hebben. Wij kijken dan of het proces van foto naar schilderij een haalbare kaart is. Is dit niet het geval, bijvoorbeeld omdat er te veel details op de foto aanwezig zijn voor een klein schilderij, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.
Dat is het grote voordeel wanneer u van een foto een schilderij laat maken bij professionals. Wij hebben ervaring met de materialen en kunnen in een oogopslag zien wat we met uw foto kunnen. Wilt u iets anders zien op het schilderij, dan kunt u dit uiteraard ook gewoon aan ons voorleggen.

Hoe lang duurt het voordat ik een schilderij van de foto ontvang?

Vanaf de eerste stappen duurt het ongeveer drie weken voordat u het schilderij ontvangt als voorbeeldfoto. Die tijd hebben we nodig omdat we volledig met de hand werken en de ruimte willen hebben om er een echt kunstwerk van te maken. Na deze foto van het schilderij kunt u aanpassingen laten doen, zodat het schilderij van de foto helemaal naar wens is op het moment dat u deze ontvangt. Houd er wel rekening mee dat het schilderij genoeg tijd moet hebben om te drogen nadat de aanpassingen gedaan zijn.
Heeft u meer spoed, dan kunt u contact met ons opnemen. Maar gaat het om een cadeau, dan is het misschien beter om gewoon de jarige te vertellen dat het cadeau iets later komt, zodat onze artiesten de tijd hebben om er een schitterend schilderij van te maken.

Kan ik het schilderij van de foto met lijst bestellen?

Die optie heeft u uiteraard bij ons. Wij werken samen met ervaren lijstenmakers. Wilt u het schilderij van de foto cadeau geven aan iemand, dan is het wel zo praktisch wanneer het een direct te gebruiken cadeau is. U geeft tijdens het bestelproces aan dat u graag het schilderij met een lijst wilt. Uiteraard laten we van tevoren weten wat de exacte kosten zijn en of er extra tijd nodig is om het schilderij op te leveren.

Wat kost een schilderij van een foto laten maken eigenlijk?

De kosten zijn compleet afhankelijk van de omvang, de materiaalkeuze en uiteraard eventuele persoonlijke wensen, zoals het wel of niet toevoegen van een lijst aan het schilderij. In alle gevallen communiceren we de kosten vooraf, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast vragen we altijd om een aanbetaling voordat we beginnen met het maken van een schilderij van uw foto.
Dit heeft onder andere te maken met de materiaalkosten en de vele uren die in het maken van een schilderij gaan zitten. Aangezien we tegelijkertijd ook een tevredenheidsgarantie bieden, heeft u echter niets te vrezen. Wij leveren graag het werk af waar wij tevreden over zijn – en dat zijn we pas wanneer u tevreden bent.

Van welke foto kan ik een schilderij laten maken?

Wij schilderen uiteenlopende onderwerpen. U kunt denken aan het bedrijfspand dat u vereeuwigd wilt hebben op een heus schilderij. Maar ook familieportretten, portretfoto’s, dieren en landschappen zijn bij ons aan het juiste adres. Onze veelzijdige ervaring zorgt ervoor dat we geen probleem hebben met uitdagende foto’s. Op onze pagina met voorbeelden ziet u verschillende schilderijen die naar foto geschilderd zijn, met soms kleine aanpassingen op verzoek van de opdrachtgever.
U kunt uiteraard altijd contact opnemen wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden bij de foto die u geschilderd wilt hebben.

En als ik nou geen foto heb?

Heeft u geen foto of is de foto van te matige kwaliteit, omdat deze met een mobiele telefoon gemaakt is? Geen zorgen. U geeft dit gewoon aan en wij zorgen voor een professionele fotoshoot die door onze eigen fotograaf gedaan wordt. Zo weet u zeker dat de basis voor uw schilderij in ieder geval perfect is.

Wilt u weten wat voor schilderij wij kunnen maken van uw foto? Dan kunt u bellen naar 033 28 57 847 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur). U kunt ook mailen naar info@artsolution.nl wanneer u bijvoorbeeld direct uw foto ter keuring aan wilt bieden.

Contact

  • Het Klinket 37
    3823 VJ Amersfoort
  • 033 - 28 57 847
  • info@artsolution.nl

Plaats een reactie