Hoe werkt het?

Hoe wordt een schilderij gemaakt? Hieronder leggen wij in 4 simpele stappen uit hoe uw schilderij geschilderd wordt.

Stap 1.

U vult het bestelformulier in en upload uw foto. Stuur ons een eigen foto toe, of vraag om een professionele fotoshoot door onze fotograaf.

Stap 3.

Na ca. 3 weken ontvangt u een foto het schilderij. Is het schilderij helemaal naar wens? Dan laten wij het schilderij drogen en spannen het op.

Stap 2.

U ontvangt binnen 2 werkdagen via de e-mail een vrijblijvende offerte. Na akkoord, betaalt u 25% aan. Wij starten met schilderen.

Stap 4.

Zodra het schilderij goed droog is, sturen wij het schilderij naar de lijstenmaker (optioneel). Zodra het schilderij helemaal klaar is, sturen wij het naar u toe.

Schildertechniek

De foto van het schilderij in de hand, de compositie bepaald, het kleurenpalet gemengd en de penselen inde hand…

Eerst worden de contouren van het schilderij op het doek geschetst. Daarna wordt laag voor laag, tot in de kleinste details, het schilderij opgezet. Wij werken voornamelijk met olieverf maar wij denken graag met u mee op het gebied van materialen en technieken.

Een foto als basis

Alle schilderijen worden geschilderd op basis van een foto (of een combinatie van foto’s). Dit kan een eigen foto zijn maar wij kunnen ook een professionele fotoshoot voor u verzorgen.

Wij werken voornamelijk met digitale foto’s maar wij kunnen ook goed uit de voeten met oude of beschadigde foto’s.

Tevredenheidsgarantie

Art Solution werkt met een 100% tevredenheidsgarantie. Na ca. 3 weken ontvangt u een foto van het schilderij. U kunt dan aangeven of u tevreden bent, of dat wij nog iets moeten wijzigen. Bent u na eventuele wijzigingen toch niet helemaal tevreden? Dan ontvangt u uw aanbetaling terug. Hierdoor loopt u geen enkel risico.

Wil jij ook een uniek schilderij?